Hei.

Ferien er virkelig på hell og målet med dagen er Storuman.

Vi dro med oss vogna til Arvika. Innkjørselen til våre venner er nøyaktig ti meter. Man skulle tro de hadde anlagt den for å få plass til vogna vår. Godt innstallert med både strøm, vann og wifi ble det to nydelige kvelder på verandaen under värmlands vakre himmel. Det var sol, det var bading i en sjø i skogen, det var besøk på teafären for å kjøpe te og det var Stadsparken med sceneshow og lekepark. Og jammen var ikke en bloggvenninne der også. Trine-Lise kom bort og sa hei. Vi var midt i et pokemonraid og virket nok svært usosiale. Men koselig var det å hilse på.

Värmland i mitt ❤️.

Sene kvelder gir sene morgener, men frokost med gode venner på verandaen er penger i minnebanken og verdt å ta med seg! Det obligatoriske “nå er ungene et år eldre” ble tatt med og uten Dis. Dis er lei folk, lei av familie, lei av ferie. Hun trives best alene i en krok for tiden. Faktisk er hun så lei av oss at hun fant seg er eget bord på resturant..

Men vi kom oss avgårde til slutt. Kjøredag. Vi traff tante Olga og onkel Sune på veien. De hadde vært i Mora i bjørneparken. Svensk potatismos fra gatukök ble inntatt. Sverige. Elsker Sverige.

Etter halvannen time med meltdown der Dis hylte og alt var min feil i baksetet der ble det isstopp og en telefon til campingen i Sveg. Fricamp ble byttet mot strømpåle og sikker wifitilgang.

Jeg kan virkelig anbefale campingen i Sveg. Kjempekoselig betjening, 18-hulls minigolf som er åpen til 22 og helt gratis! En elv der overopphetede barn og voksne kjapt kjøles ned, plasser der man greit får inn en vogn på 10 meter og en gigantisk ICA der man får tak i alt man trenger.

Det var ingen lekeplass, men ei bru over til en øy med både pokestop og gym. Og med gutter i telt som tok gymmene like fort som vi klarte å erobre dem. Yme og jeg ble oppspist av mygg, men hvem bryr seg når man kjemper med team Rocket om en pokestop..

Middag og film i vogna og kvelden ble like sen som vanlig.

I dag satser vi på Storuman. Siste natt i vogn før vi er hjemme i morgen.