Hei.

Det er fortsatt ferie. En drøy uke til. Men i kveld har jeg begynt å tenke på høsten. Jeg har sittet og sett på alle nyhetene som har kommet hos Cellbes og bestilt meg blant annet en mørk gul topp som jeg gleder meg til å ta i bruk når dagene blir mørkere.

Men det er ikke bare nyheter inne hos Cellbes nå. Det er også salg! Det er 30% på en rekke topper. Og så er det helt opp til halv pris på en mengde andre varer. Selv bruker jeg kortermede topper hele året, så her har du sjansen til å gjøre et lite kupp!

Selv har jeg slappet av det siste døgnet i Sverige. Hagen til onkel Sune er slik jeg husker den fra jeg selv var liten. Enorm og stor, med grønt mykt gress som er perfekt å gå barbent i. Den er også perfekt å spille volleyball, spille fotball, spille badminton eller kaste frisbee.

Men skal man slikt er det godt å ha klær det går an å røre seg i. Shortsen jeg har på tror jeg at jeg har nevnt før. Den er aldeles nydelig å ha på. Strammer ingen steder, men sitter allikevel på. Strikk i livet, kjempetynt og lett stoff. Deilig på en varm sommerdag som den i går.

Toppen er også lett. Men kanskje litt tykk for de varmeste dagene. Men deilig og behagelig å ha på. Den er på salg nå og koster bare 99,- Og i tillegg til lilla så finnes den også i knall gul, jeg vurderer sterkt å få en sånn.

Om du velger å titte innom Celbes håper jeg du kan gjøre det via noen av lenkene i innlegget. Da spores nemlig klikk og eventuelle kjøp tilbake til meg.

Fortsatt god sommer!