Hei.

Jeg tok rett og slett et par feriedager fra bloggen. Men nå er jeg tilbake.

Vi kjørte fra Tyskland på søndag. Jeg kan anbefale å kjøre på søndag. Ikke at det var mindre trafikk, men det var ingen trailere og de som holdt på med veiarbeid holdt hviledagen hellig.

Rett etter start sa Henning: kanskje vi bare kjører rundt? Er jo sikkert fergekø i Puttgarden.

Jeg trodde han var sprø, det så jo KJEMPELANGT ut på google maps (min nye bestevenn). Ved en nærmere titt skulle det bare ta 13 minutter ekstra. 13 minutter for å slippe en ferge der Isa spyr og jeg stirrer stivt på horisonten? Ja takk!

Så nå har vi også forsøkt grensen ved Flensburg. En meget positiv opplevelse der både vi og mormor ble vinket forbi og bilen bak stoppet.

Ikke tvang navien oss på ville veier heller. Vi kjørte både over storebelt og øresund. Den brikken vår sier fortsatt at den er sperret, men nå har Henning registrert bilskiltet vårt så da kom vi oss gjennom der også.

På svensk side holdt 40 politi på å gjøre seg klare til storkontroll. Vi kjørte forbi.. ikke at vi har med oss mer enn vi har lov uansett, men jeg blir alltid så nervøs på sånne grenseoverganger. Aner ikke hvorfor. Jeg ville blitt verdens dårligste smugler, jeg er smått hysterisk om Henning sier at vi har to ølbokser for mye.. nå skal det godt gjøres mellom danmark og sverige da..

På øresundsbroa tråkket mormor på gassen, kjørte forbi og vinket farvel. Hun og morfar kjørte strake veien til Setskog igjen. Vi luntet etter og tilbrakte natten på en svær parkeringsplass utenfor et kjøpesenter. Kveldsmat klokka elleve på McDonalds og flere sjeldne pokemons ble fanget..

Nå er vi tilbake i norge. Har hatt et par late dager på camping. I går fikk vi besøk av gode venner og min søster og grillet til 13 i vogna. Yme har fått spille boccia og han fikk en ny pokemonvenn på lekeplassen. Og vi har endelig spilt det nye “ticket to ride, junior”-spillet.

Og ikke minst har vi endelig sett sola!

I dag går ferden tilbake til Setskog. Mormor venter, hun har funnet en ny pokemonvenn ved kirka der og Yme kan ikke vente på å se om han dukker opp når han kommer dit.

Livet er godt på camping!

1 Kommentar on Late dager.

Stengt for kommentarer.