Hei.

De to siste dagene har vi bare vært på campingen. Campingen vi bor på heter Südsee Camp. Og den er svær. Som en middels norsk småby.

Den har et fint lite badeland som vi var på i dag. Det var spådd litt byger på formiddagen så da passet det fint med badeland.

Dis tok den lille barnesklia ca 326 ganger. Deretter fant hun seg sitt lille private basseng og satt der og nøt livet i ca en time. Alle som nærmet seg ble knurret til. Man kødder ikke med en nordnorsk fireåring med to ukers ferieforårsaket søvnmangel!

Tyskere har forøvrig et merkelig system på dusjing.

Først kommer man inn i avlukker som er garderober. Vel ute av dette kommer man til skap for å låse inn ting. Ute fra det store rommet med skap, opp en trapp og til høyre kom man så til dusjene.

Fire stk! Med dør. Og ei stor hule med dusjer fra taket til allmenn fornøyelse. Damer og menn, gutter og jenter. Her snakker vi altså fire dusjer der det går an å kle seg naken og bruke såpe. Til alle i hele badeland. Ikke var det kø på dem heller så man dusjer tydeligvis ikke med såpe hverken før eller etter. Vel, vi dusjet. Til den overtrøtte fireåringens store glede. NOT!

Det sier seg selv at med dette systemet så kom vi ut hulter til bulter etter badet. Morfar gikk først, for han hadde jo ikke badet, bare sett på.

Så vi trodde jo han var gått til vogna.

Det var han ikke. Full alarm og mormor ble sånn ca hysterisk. Jeg kjørte rundt hele byen campingen og lette på elsparkesykkel, mormor tok bilen og kjørte rundt, Henning ble utkommandert til å lete på alle do. Eir ble sendt i nordøstlig retning mens jeg gikk til sydvest. Mormor var nå helt sikker på at han hadde fått et hjerteinfarkt og var sendt i ambulanse til et sykehus. Og telefonen var jo tom for strøm så det hjalp jo ikke å ringe.

Så kom han tuslende. Han hadde jo hørt at Yme ble lovet å få spille minigolf etter badeland så han hadde gått dit. Han kunne jo ikke vite at vi i garderoben hadde endret planer til å spise først. Ikke hadde han hjerteinfarkt, ikke lå han nedslått på en do heller.

Med troppene samlet spiste vi på samme sted som i går. I går, etter at spearribsen var fortært så jeg jo at de hadde scampi. At scampi heter riesengarnelen på tysk ante ikke jeg. Så vi dro tilbake i dag for at jeg og Isa skulle få scampi. Og mohjito.. uten alkohol. Han ene på resturanten der laget de beste på campingen nemlig.

Så ble det minigolf. Dis holdt ut 7 av 18 hull. “Ræsten av banen kvila æ mæ!”

Undertegnede vant med 10 slag. Bare sånn at det er sagt. Til og med en hole-in-one. Som bare jeg så. For Isa og Yme var gått videre. Men ti kniver i hjertet! Det er helt sant!

Og det var bra Dis hvilte seg. For på hjemveien kom vi over barnediscoen! Full fest og dans. Og popcorn! Joda, vi vet å tyne mest mulig ut av den siste dagen på camping!

I kveld har vi ryddet og pakket og i morgen snur vi nordover igjen. Mot forhåpentligvis litt mer sol og nye opplevelser på Camping..