Hei.

I dag var dagen Dis har ventet på siden i februar. Dagen da vi skulle til Peppa Gris-land.

Peppa Gris-land ligge i Heide Park i Soltau i Tyskland. En alldeles nydelig og flott fornøyelsespark.

Været var perfekt. Litt grått, men sol innimellom, ikke for varmt og ikke for kaldt.

Halv elleve var vi der. Og gikk rett forbi bilettkøen for vi hadde kjøpt biletter på nettet. Jeg vet ikke helt om tyskere ikke har internett eller hva for alle de andre sto i bilettkø.

Så var vi der! Peppa Gris-land. Med Peppa Gris, Georg, Mamma Gris og Pappa Gris. Georgs dinosaur og bestefar Gris sitt tog og båt. Dis hoppet av fryd og nøt hvert sekund.

Vi orket ikke å stå i meet and greet kø, men vinket til Peppa bak gjerdet.

Parken hadde en monorail som kjørte en stor runde rundt parken. Den var kjempefin og gikk forbi alle de store atraksjonene akkurat når de var på sitt skumleste så man fikk virkelig sett alle.

Og den der svære der på andre siden av vannet. Colossos. Ny av året. Nordeuropas største berg og dalbane i tre. Den ville Eir kjøre. Men det er jo innmari kjedelig å stå en time alene i kø. Så da ble mammaen med da..

Jeg sier bare.. når du drar utfor stupet der.. og før stupet, når du dras oppover… mange tanker om hva man burde gjort annerledes i dette livet.. før man stupte i døden i en berg og dalbane…

og til slutt.. inn i monsteret mens den spruter ild og blåser damp. Joda, koselig mor og datter aktivitet det der.

Isa fikk kjøre hestekarusell og kjørte faktisk en ganske skummel dragekarusell der man lå på mage under en hanglider. Så det går fremover.

Vi avsluttet dagen med piratshow. Kjempekult. Med akrobater i tau, på trampoline og ei dame som ble delt i to. Pyroeffekter og bomber som smalt!

Og helt til slutt en båttur på andedammen. Sånn for å roe ned.

Men roe ned. Altså… Sola var fremme.. og det er spådd regn. Så vi måtte jo bade når vi kom hjem. Før kveldsmat i vogna.

Nå er det natt. I morgen er en ny dag. Dyrepark i Hannover. Det gleder jeg meg til!