Hei.

I morges startet jeg dagen med en dusj i vogna. Jeg må si at egen dusj, i egen vogn… det er helt alright.

Ungene spratt opp. Det var tid for minigolf. Isa vant overlegent. Yme kom akkurat før meg og vant på at jeg jukset med et lite spark på siste banen. Men det hele foregikk i fred og fordragelighet og uten krangel. Jeg vet ikke om det var fordi Eir holdt seg i vogna eller om det var fordi ungene er blitt et år større.

Da vi var klare til å dra kom mamma og pappa. Det vil si, jeg prøvde å forklare dem veien fra E6 og ned til campingen. Jeg er UTROLIG dårlig på å forklare veier. Så de havnet jo helt bort i natta feil. Det hjalp ikke å be dem følge skilt til Tylösand camping heller for det var jo ikke mindre enn tre campinger i området som het det. Når det i tillegg var ca sju golfbaner så hjalp det ikke å bruke det som landemerke heller. Men etter en times tid der mormor leste veiskilt og jeg leste google maps fant vi endelig hverandre og ferden kunne fortsette.

Henning hadde jo gjort research og funnet ut at autopassbrikken skulle virke og gi rabatt på øresundsbroen. Her kommer et tips om dere har tenkt dere samme vei: det gjør den IKKE. Heldigvis for oss så var hun dama som tok betaling like dårlig å bedømme avstander som meg så vi gikk for å være 9 meter totalt.. jojo…

Vi kom frem til ferga. Og kom oss på ferga. Og optimistisk som vi var betalte vi for middagsbuffet… det ble serdeles dårlig utbytte. Isa som hadde vært med Henning i taxfree var mer grønn enn noe annet da hun satte seg, Eir spurte betjeningen etter spyposer. Vi fikk bruk for dem kan jeg si. Yme, som mangler all evne til å bli kvalm koste seg med kyllingvinger. Jeg holdt blikket stivt festet på horisonten. Og neida, det var ikke så store bølger..

Vi fant en camping rett ved fergeleiet. Søt og liten. Mannen i resepsjonen hadde aldri sett en så stor vogn før og mente at vi umulig ville klare å komme inn. Men det gjorde vi. God plass! “Haben sie halbst Norwegen in das wagen?” Mannen forsto jo at vi måtte ha såpass plass til åtte mann…

Nå lyser Bordershop vakkert i natten. I morgen blir det tur dit før vi kjører den siste lille etappen til campingen vi skal være på til søndag. Tyskland innfrir enn så lenge.