Hei.

Det ble en sånn dag. En sånn dag der vi sov til vi våknet. Og da vi våknet skinte sola.

Vi hadde ingen planer. Så en tur på butikken for å kjøpe is ble til en spennende tur i skogen.

Dis var skeptisk. Helst hadde hun sett at vi hadde med kompass. For hun stolte ikke på sin mammas orienteringsevne. For hver ny sti kom det samme spørsmålet: “kain du veien? E vi på rætt vei? Tror du vi har gått oss vill?”

Jeg kan altså ikke forstå hvorfor hun tror jeg skal gå oss bort hver gang vi går oss en tur. Vi som alltid lander med begge bena på bakken. At vi kanskje ikke alltid går direkte fra A til B men tar noen utilsiktede omveier er jo bare spennende. Vi har da aldri gått oss ordentlig vill. Bare nesten.

Vi fant tilbake til vogna og det var markjordbær der i dag også.

Og vi har badet. Og testet badeanda. I følge ungene var det herlig badetemperatur. Henning var sterkt uenig..

Og pokemonjakt. På en bitteliten tur kom jeg opp halvannet level.. så skulle jeg hjelpe Yme med det samme men alt skar seg. Jeg fikk også en Dragonite og han fikk ingen. Så mamma står veldig, veldig, VELDIG lavt i kurs hos unge herr Didriksen i kveld.

Den eldre herr Didriksen var på både JULA og Biltema i går. Etter å ha blitt traumatisert på turen ned gjennom Norge, der søle og sand sprutet helt opp på vogntaket har han sverget til seg selv at han skal være fri og uavhenging av bensinstasjoner og ledninger for å få vasket vogna. Den fine nye vogna. Med søle på hele seg. Det er jo så Henning har ligget søvnløs til nå.

Han har altså derfor kjøpt seg en reisehøytrykkspyler. Uten ledning. Uten tilkoblet vann. Ei bøtte på en greie og svosj, masse høytrykksvann å spyle med. Så lykkelig og glad. Og oppspist av knott og mygg. Men så ren og fin vogn.

Er det rart jeg elsker ham? Nå har vi altså satt igjen ei gassflaske, men vi kan vaske vogna når og hvor som helst..

I morgen skal vi opp tidlig, setter snuten sørover. En hel dag på veien. Tyskland venter. Det gledes!

Ps: om du vil følge oss på insta så ligger det masse fra dagen i dag på stories. Jeg heter @casadidriksen der også.