Hei.

Henning sto opp i otta for å kjøre bilen på service. Kan jo være kjekt med en sjekk før vi skal kjøre langt ned i Europa.

Jeg og ungene sto opp litt senere. Planen var jo at den servicen skulle være kjapt unnagjort og så skulle Henning hente oss for en dag i Trondheim by.

Servicen var ikke kjapt unnagjort. Så det vle plan B. Buss.

Husets beboer på sju viste hvor busstoppen var. Så jeg og fem unger la i vei. Jeg mente det skulle være en snarvei ned.

“Jadda! Det e ein snarvei! Mæn æ kain ein mye bedre snarvei!!”

Jeg var litt skeptisk, men hadde ingen peiling så vi fulgte etter.

Det var snarveien sin det!! Minst 90 graders hellning enkelte steder. I glatt trøndergjørme med vann på toppen..

Det ble en aldri så liten ekspedisjon av det hele og Dis var overbevist at det var denne skogen dinosaurene stammet fra.

Da vi endelig kom oss bed uten å brekke noe som helst fant vi busstoppet. Der var det rikelig med pokemons. Dog ingen buss på de neste 30 minutter. Vi fant ut at om vi hadde startet samtidig hjemmefra ville vi snart vært i Bodø.

Men vi kom oss til byen. Og det lenge før Henning. Vi fik handlet bikinier og pokemonskjorter, neglelakk og spill.

Og så ble det en bedre lunch på Sabrura. Og Is foran elefanten på Trondheim Torg.

Henning fikk kjøpt seg bursdagsgave, el-sparkesykkel og Dis fikk endelig kjøpt seg ei mattebok. For når man er fire år, da må man ha mattebok! Det forsto ekspeditøren på Ark og fant den fineste og mest spesielle matteboka Dis noen gang hadde sett (høyst ordinær)

Så var det avskjedsmiddag og fotografering med superfaddere og selvvalgt famile (gode venner er familie man velger selv) før vi koblet på vogna og kjørte sørover.

Planen var å stoppe og sove ved den store elgen. Men der var det helt fullt. Det var fullt på neste også. Så vi endte ved en bensinstasjon. Sammen med masse trailere. Men vi skal jo bare sove så det er greit.

I morgen venter mormor og oldemor på Setskog. Det gledes!

1 Kommentar on Trondheim…

  1. Dere får til alt, det har jeg alltid sagt!

    At du aldri vil drikke vin med meg kan jeg leve med, vi har nok andre likheter, og jeg er sikker på at om det er en som kan komme ned her med campingvogn så er det Henning. Velkommen er dere uansett, om dere skulle trenge ly.

    Alternativt kan dere sette vogna i lørenskog. Vi har en dobbel- og enkel seng som kan blåses opp samt sofa og sjeselong (som kobles mot sofa. Jeg har faktisk plass til dere alle sammen!!!!!

    Velkommen!
    Lappeteppet Vil gjerne at du leser denne blogposten #hjemmeferie dag ti og en blondinevitsMy Profile

Stengt for kommentarer.