Hei.

Jeg kom meg hjem kvart på tre. Henning og ungene hadde gjort en formidabel innsats så det var ikke mye igjen å pakke. Jeg hoppet i dusjen.

Klokka fem var vi klare. Henning sveivet opp labbene og årets ekvipasje var på tur.

Første stopp var fauske og middag på Napoli. Vårt stambord var ledig og alle fikk noe de likte, jeg og Yme fant til og med noen pokemons.

Jeg spurte Henning om vi ikke skulle fylle diesel. Neida, vi har evig nok sa han.

Turen over saltfjellet gikk fint. En liten tur innom parkeringen på polarsirkelsenteret for å ta et pokestop og noen pokemons. For de som ikke vet det så er det hele fire pokestop der. Men det regnet så mye at vi ikke orket å gå ut.

Set var veiarbeid. Og grus.. Henning gråt, vogna skiftet farge fra hvit til brun. Heldigvis gjorde øspøsregn den hvit igjen.

På Mo var Statoil blitt til Esso, men Henning mente at vi fortsatt hadde evig nok diesel. Burde holde i 20 mil. Til Mosjøen var det bare åtte.

Jeg spurte på nytt på Bjerka. Sikker på at vi ikke skal fylle diesel? Henning begynte å bli lei maset.

Det var veiarbeid i korgfjelltunnellen. Vi måtte kjøre over fjellet. Har dere kjørt over korgfjellet med ei vogn på ti meter? Av noen grunn var det både bobiler og trailere ute og kjørte midt i natten. På toppen var det rimelig dårlig stemning.

Hvor langt sa du det var til Mosjøen? Er vel kanskje noen bensinstasjoner før det? Ikke det nei? Vi har 6 liter igjen…

Fordelen med automatgir er at man triller fint ned hele fjellet. Og vi lurer på om den måleren målte feil på grunn av hellingen på tur opp. I allefall så plusset den plutselig på noen liter. Etter at jeg hadde hatt en tirade om “hva var det jeg sa???”

Vi trillet inn på bensinstasjonen i Mosjøen med 8 liter igjen på tanken.

Isa ville ha yoghurt, Dis litago og Yme pølse. Alle gikk på do. Henning sto ute i pissregn og fyllte vann og luft og diesel.

Siste lille etappe gikk kjapt. Vi fant en rasteplass. Med pokestoppnog pokemons og plass til både bil og vogn.

Dis sovnet 43 sekunder etter at hode traff puta. Yme måtte fange fire pokemons først.

Første natt i ny vogn. Jepp, vi liker fortsatt camping.

Hvis du vil ha scener “behind the scenes” så følg meg på instagram stories. I år har jeg laget en # jeg skal bruke hele sommeren. Det er #campcasa19. Bruk den gjerne du også så følger vi hverandre gjennom sommeren.

1 Kommentar on Da var vi startet..

Stengt for kommentarer.