//Annonse med afilitatelenker//

Hei.

Da er vogna pakket. Og jeg må si at vi har altså mye mer plass inni den vogna enn det ser ut som ved første øyekast. Eir var meget skeptisk på om vi ville få plass til klærne våre, men det har gått helt fint.

Vi har pakket klær for to hele uker samt uteklær og fortsatt ser de skapene bare halvfulle ut. Jeg lurer på hvordan vi fikk trykket ned alle de klærne i to skuffer i fjor.

Vekt på den vogna er en annen sak, men vi har litt å gå på så jeg tror vi er innafor. For enda så er faktisk det meste av skap helt tomme. Og det eneste som mangler å putte inn er iPader og det som skal i kjøleskapet. Og det er jo ikke så mye for å kjøre til Trondheim.

Eir har vasket og brettet klær hele uka og er av den oppfatning at vi nok innehar hele utvalget til Cellbes. Jeg tror ikke vi er der riktig enda.

Men Eir kjøpte seg en riktig fin buksedress sist vi bestilte. Nå var det øspøsende regn da vi tok bilder, men dere ser den nå ganske greit. Den finnes også i storblomstrete mønster. Den syntes jeg var fin, men det er visstnok et bevis på at jeg har blitt gammel….

Cellbes har nå fått inn masse nytt badetøy. Og det var masse fint! Og de har salg helt opp til 50% på en mengde varer! Så løp og kjøp.

Jeg håper dere følger oss på bloggen i sommer. På Instagram kommer jeg til å bruke #campcasa19 og om du også bruker den så finner jeg deg og kan dele på story. Så da ferierer vi jo nesten sammen!

1 Kommentar on Klar for ferie med Cellbes.

Stengt for kommentarer.