Hei.

Det gledes. Fredag starter ferien. Henning gar testet mooveren på vogna i dag. Nå festes den snart på bilen og snuten settes sørover.

Problemet er at når ferien først har startet så går den jo så innmari fort. Man kan tenke at fire uker er lenge. Men det er jo ikke det.

Så egentlig så er den aller beste dagen, dagen før ferien starter. Torsdag. Pakkedag, gjøre klart alt sammen dag, kjenne på kriblingen i magen dag..

Jeg gleder meg. Har gledet meg helt siden i fjor. Ungene gleder seg. Henning gleder seg. Alle gleder seg.

Så i morgen skal jeg nyte dagen. Kjenne på hvert eneste lite kriblekrable i magen. For plutselig sitter jeg her og det er august. Men ikke i morgen. I morgen er det dagen før ferien.

Hvilken dag liker du best?

4 Kommentarer on Den beste dagen.

  1. Siste dag før ferien er undervurdert. Tenker alltid når ferien er på hell at den dagen før det hele startet skal jeg ta bedre være på neste år… 😊 Liker så godt å lese bloggen din. Hilsen 5 barns mamma og eier av en pitte liten campingvogn som vi skal bo i 5 uker fra søndag av 😉

  2. Vi har startet ferien og hatt en natt i vogn. No har vi noen dager innomhus hos svigees før turen går videre over grensa. Om dokk skal kjøre sørover i Norge, så forvent at det tar litt lengre tid å kom seg til Trøndelag. Mye veiarbeid fra Saltfjellet med nedsatt fart og lys regulering. Bi fikk asfalyarbeid også, men det trur e er ferdig No.

    Ferien går altfor fort uansett kor mange daga en har både på farten og hjemme, så må berre nytes. God ferie

  3. Rett før ferien starter, og fredag kveld også, når hele helga venter, helt nydelig! Men i år er jeg litt delt, siste dag før ferien i morra. Men det er også siste dag på denne arbeidsplassen. Etter 26 år. Gleder meg på ferie og ny jobb, men det blir trist å slutte!
    Kirsti Vil gjerne at du leser denne blogposten BlomsterMy Profile

Stengt for kommentarer.