//Annonse med abilifylenker//

Hei.

Mellom Gildeskål og Meløy. På et sted som betimelig nok heter grensen, ligger norges vakreste utedo. Det har mange kvaliteter.

Det gjør seg fint på bilder. Særlig om vinteren, med nordlyset dansende i bakgrunnen. Jeg tror jo egentlig det er vel så mye bakgrunnen som har gitt det tittelen Norges vakreste, men skal ikke krangle om det.

Man kan også gå på do der.

Man kan spise lunch der i ei flott trapp som leder ned til fjæra. Eller på marmorbenkeøe som er satt opp der.

Man kan titte på statuen som er satt opp til ære for de som døde da ubåten Uredd ble torpedert rett utenfor der under krigen. Den er skikkelig fin.

Man kan fange pokemons der. Det er både pokestop og gym og masse pokemons.

Og man kan stoppe der når man skal ta bilde av de nye sommerklærne fra Cellbes. Særlig når man har med en sur unge som fikk fotballknotter rett i låret, ikke bare en, men flere ganger på den siste kampen hun spilte. Og som i tillegg har det skikkelig travelt med å komme hjem fordi hun skal i bursdag og må dusje og sminke seg. Da passer det veldig godt at mamma stopper og sier “du må ta noen bilder av meg” Litt usikker på om de tyske bobilturistene forsto noe av kjeftingen, men veivingen med armer tror jeg definitivt de klarte å tolke.

Hvite capribukser med strikk i livet. Man kan kanskje tenke at det er kun for gravide, men nei, det er det ikke. Dog like behagelig som når man var gravid og kunne unnskylde seg med det. Den har baklommer, men da var tålmodigheten til fotografen slutt og hun hadde ingen intensjoner om å ta bilder av min bakende.

Nå ser det ut som om det bare er sorte igjen i nettbutikken, men jeg vil tro de hvite kommer tilbake. Og om ikke så kan man jo heller gå for min all time favorite.. Den er bare helt skjønn.

Genseren kan man jo om man har tendenser til det få et lett epilepsianfall av om man ser den i skarpt sollys, men jeg har jo bestemt meg for å bruke mer farger så da tenkte jeg: hvorfor ikke bruke alle fargene på en gang! Altså, jeg synes den er ganske fin jeg. Og i forhold til de hundre ensfargede sorte som jeg har så er den et sprekt og livat innslag i garderoben.

Og ja, hvite sokker i sandalene. Give me a break! De er i allefall sånne ankelsokker.

Hos Cellbes er det nå sommersalg med opptil 50% rabatt. Følg denne lenken her så kommer du rett inn på slagsiden.