//Annonse//

Hei.

De fleste har nok fått med seg at jeg trives best i capribukser. Jeg elsker dem. Passe plass for rumpa og henge fritt, passe plass rundt magen og ikke minst så kan man ha dem ned på leggen når det er litt kjølig og dra dem opp til under knærne når det blir litt varmere. I allefall når man kjøper disse her som både har strikk i livet, strikk nede og er evignok vide for både en og to stumper som vil henge.

Men noen dager så må man jo ha noe litt kortere og lettere. Og selv om Eir vil påstå at denne shortsen her fortsatt er lang så er den i allefall lett. Man kjenner ikke at man har den på seg faktisk. Florlett er det vel et ord som heter. Den finnes både i sort og et mer vågalt og storblomstrete mønster. Om du vil gå all inn så finnes det altså matchende bluse i det blomstermønsteret. Blusen er ok, men jeg tror jeg da ville valgt den sorte shortsen. Men det er så klart helt opp til deg.

Shortsen er veldig behagelig å ha på, strammer ingen steder, du må av og til sjekke at den faktisk fortsatt er der så myk er den. Tynn i stoffet. Nå har jeg ikke testet den i stekende sol da det har vært fravær av dette de siste par dager, men jeg ser for meg at dette er shortsen man putter på seg når gradestokken kryper over 25.

Blusen jeg har på er også fra Cellbes. Jeg liker lilla, og den har et litt intenst mønster, men det er bare å innse det, jeg har vel kommet i den alderen at det er lov. Kanskje. I allefall når shortsen er sort. Og det er den jo. Men blusen passer nok også til noe hvitt. Den har litt mindre innsving enn det ser ut som på bildet hos Cellbes, noe jeg er glad for. Innsving i siden er ikke det som passer best på meg, jeg er vel mer et kvadrat enn et timeglass. Kule er vel også et ord man kan bruke om min kroppsfasong.

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive et innlegg om en slik hold-in sak som jeg også bestillte meg. Men altså. Og her legger jeg ikke skylden på hverken Cellbes eller klesplagget, men det var ikke mye hold in å spore. Og det skal vel godt gjøres. Så da ble det shorts og let it out i stedet.

Eir er tilbake bak kameraet. Men jeg vurderer sterkt å heller gi jobben til Isa. For det bikinibildet Isa tok var jo riktig lekkert. Men Eir…… Greit at det er Kristi Himmelfart i dag, men jeg har jo ikke tenkt å bli beemet opp riktig enda…

Så hun tok et nytt.. Har dere sett Top Model? Når sånne armer er på vide vanke på bilder… The arm… where are you going with that arm… Tyra Banks slår seg for pannen…

Men dette her ble jo fint da. Så her har dere det. Shorts og topp fra Cellbes. Dagens anbefaling! Og ut helgen får man 20% på hele bestillingen ved å bruke koden 1905. Det er jo også verdt å få med seg.

PS: alle lenkene i innlegget er affiliatelenker. Det betyr at om du går inn til Cellbes via en av dem og kjøper noe der så vil jeg få en prosentandel av salget. Jeg har tidligere beskrevet mitt samarbeid med Cellbes i en egen post, men det begynner å bli en stund siden så tenkte det kunne være lurt å gjenta det.

2 Kommentarer on Shorts og topp fra Cellbes.

Stengt for kommentarer.