Hei.

De som har fulgt denne bloggen en stund vet jo at vi ikke akkurat planlegger når vi skal kjøpe campingvogn. At vi i det hele tatt ble eiere av en vogn er jo Dis sin skyld. Så sulten, akkurat der… og om du ikke har lest bloggen min så lenge at du forstår hva jeg snakker om så anbefaler jeg at du først leser om tidenes dyreste ammestopp…

Den neste vogna var jo heller ikke akkurat planlagt. Impulskontroll er ikke det man kan beskylde oss for når det kommer til besøk hos Kroken Caravan (tidl Bodø Caravan) Men messevaflene var jo gode da..

Men i fjor høst! Da! Jeg og Henning hadde diskutert lenge. Ny vogn eller ikke ny vogn? Ikke at den vi hadde var gammel, ei heller slitt. Men det fristet litt med større bad. Henning måtte omtrent sette igjen knær og ankler utenfor døra for å gå på do, Isa var lei av å ikke klare å snu seg der inne når døra var igjen.

Om ikke mange år har vi nok ikke med alle ungene hele tiden så da blir behovet for større vogn borte. Så skulle vi ha større var det jo nå vi trengte den.

Vi leste kataloger opp og ned, men fant ingen som tilfredstilte kravene. Ingen vogn med plass til fire unger og dusj.

Men vi dro innom Kroken caravan når det var messelørdag. Eir var potte sur. Idiotiske foreldre som skulle ha ny vogn når den vi hadde var mer enn god nok. Håpløst. Isa var desto mer på vår side. Yme lurte mest på om det var pølser der.

Hjalmar.. han var der. “Større bad…” “Fire senger” “Jo nå skal dere høre, den er ikke egentlig i katalogen enda, men” Kjente kjære toner, for nå hadde vi jo faktisk på forhand bestemt oss for at vi var på utkikk etter ny vogn.

Inne på kontoret satte Eir seg i stolen nermest Hjalmars pult. Henning tok den andre og jeg ble plassert der bak mot veggen.

“Det er mer enn bra nok i den vogna vi har! Det er ingen vits i å se på noe annet! Du kommer aldri til å dusje i den vogna uansett pappa!” Eir var nådeløs og Hjalmar fikk etterhvert en bekymret rynke i pannen..

“Nei se nå her, tre senger på bakveggen, så rer man opp denne sofaen i tillegg og da er det eget barnerom bak her. Så har du et digert bad med dusj!” Hjalmar skal ha for forsøket..

“Og hvem blir det bedre for? Ikke meg som må ligge der bak med de små ungene! Og jeg trenger ingen dusj inni vogna. Og den er nok kjempedyr!”

Hjalmar lente seg mot meg “hvor gammel er hun igjen?”

Henning penset over på pris og lån og renter. “Vi må jo regne med litt renteoppgang” sa Henning.

“Da er vi fucked!!!!” smalt det fra Eir og Hjalmar begynte nå virkelig å se fortvilet ut bak pulten sin. Heldigvis var Isa nå kommet inn på kontoret.

“Æ kain spis spaghetti i et år hves vi får vogn mæ større bad! E dæ større bad??” Hjalmar kunne vel gitt henne en bukett roser.. Eir stirret sin lille søster i senk..

Til tross for Eirs iherdige forsøk på å sabotere Hjalmars salg og forsøk på å hindre foreldrenes kjøpemani ble det kjøp av vogn. Med bad og med moover som kjører vogna dit den skal med hjelp av fjernkontroll.

Og i dag fikk vi den hjem. Og Eir, se hun har snudd, for det er jo et sminkebord i vogna må vite! Jeg tror ikke at fabrikken har tenkt det som et sminkebord, men det er greit. Alt for husfreden. Eir er strålende fornøyd og synes det var et meget bra kjøp, og Hjalmar puster lettet ut.

Tre senger på bakveggen, Yme flytter på toppen, Dis i midten og Isa får sin egen hule nederst. Hun lar seg ikke affisere av at Eir kaller det klautrofobihullet, men er strålende fornøyd med 2 USB plugger, nattlys og en hel seng mellom seg og Yme. Dis elsker den nye vogna og har erklært at hun flytter ut av vårt “skikkelig dårlige hus” og inn i den. Yme synes det er skikkelig kult med fjernstyrt vogn.

Mulig det blir litt spaghetti, men vi skal alltids klare å lage litt kjøttsaus også. Og vi gleder oss vilt og uhemmet til første tur. Og til ferien i sommer. Til Tyskland..

Livet smiler på camping, og sola skinner.. Alltid!

Og om du vil ha en rundtur kan du sjekke storyen min på Instagram der Dis og Eir viser rundt..

Sminkebord over kommoden til høyre

2 Kommentarer on Et planlagt vognkjøp….

  1. Den var lekker, klart det blir litt forskjell på den dere hadde og denne, med 4 unger som blir eldre trenges det mer plass, kos dere på en flott ferie, det er noe som dere virkelig er vel undt🙏👏😀👋

Stengt for kommentarer.