//Annonse//

Hei.

Lørdag dro jo jeg, Henning og Eir til byen. Dagen ble tilbrakt på kjøpesenter før vi tok en hvil på hotellrommet. Så gikk vi ut for å spise.

Å ha en unge med, velge fra voksenmenyen, spise det samme alle tre, ha rolig samtale som ikke hverken dreier seg om Pokemon, snørr eller manglende plaster på et skrubbsår er jo rett og slett deilig.

Av og til, ganske ofte glemmer vi at Eir er bare tolv. Sakte glir hun over i den “voksne” delen av familien. Jeg setter det i hermetegn for av og til føler jeg ikke at jeg tilhører den selv. Men hun er en vi snakker med og tar med på råd, på en litt annen måte enn de tre andre. Isa kommer etter, men er et lite steg bak.

Så det var en ordentlig hyggelig kveld. Med god mat og godt humør. Fem retter, tapas, grillet tørrfisk, kamskjell, gorgonzolapizza og sjokoladekake. Fantastisk mat som Eir nøt like mye som vi voksne.

Kvelden bar løfter om at vi sakte men sikkert er på vei ut av den største småbarnsbobla. Jeg gleder meg til ungdomstid og å se hvordan det er å ha en tenåring i huset. Jeg har troa på at det blir fint. Med samtaler over rolige middager også hjemme. Heldigvis har vi Dis som drar oss hardt og brutalt inn i bobla igjen når vi tror vi bare kan surfe fremover.. Men det går rett vei. Alle aldre har sin sjarm sies det. Og det er jo sant.

Eir, i jeansjakke som du finner hos Cellbes

Men av og til bryter det gjennom at hun kun er tolv. Som da jeg i forrige uke sa at vi måtte ta bilder av henne i de nye klærne fra Cellbes. For sist vi handlet der fikk Eir velge seg ganske mye selv.

Hun sprang på rommet og hentet…. wait for it…. badedrakten. Den nye, sorte, fine, badedrakten med skjørt.

Jeg så på henne: Ehhh, Eir…. bilder, blogg, du, badedrakt… det går jo ikke..

Helt uforstående blikk tilbake..

Jeg stirret intenst tilbake, himlet med øynene.. Halllloooooo!!

Åhhhhh, nettvett og sånn, ja kanskje noen blir sur på deg om du legger ut bilder av meg i badedrakt…

Mhmm… kanskje det ja.. Badedrakten er forøvrig veldig fin. Du finner den her.

Det ble ingen fotoshoot i badedrakt, derimot i den nye buksa og den nye toppen med glidelås som jeg kunne dra opp og hun kunne dra ned etterpå..

Buksa finner du her. Den finnes både i fargen Eir valgte og i vanlig jeansblå. Stjernene har paljetter. Passe kul og passe stretch til å være behagelig samtidig.

Toppen heter passende nok Isa. Den finnes i sort og i et blomstrete mønster som Eir får frysninger av og Isa absolutt kunne tenkt seg å bruke. Så har den et belte i midjen som ikke synes så godt på bildet.