//Annonse//

Hei.

Sommeren kom helt sånn ut av det blå i går. Jeg ble tatt på senga og Dis dro derfor i barnehagen med Cherrox på. Feilen ble rettet i dag og joggesko var på plass.

Personlig var jeg heldigere. For jeg mottok uka før påske en pakke fra Cellbes.

I den lå to splitter nye capribukser. Egentlig har jeg svært lite lyst til å skrive om dem. For etter å ha gått i den ene i dag så vil jeg egentlig bestille alle de har og bo i disse buksene resten av sommeren. De er akkurat slik jeg vil ha dem.

Strikk i livet som ikke strammer, men som holder buksa oppe. Strikk i bena slik at de holder seg oppe rett under knærne, eller henger nede på leggen. Man kan variere etter været.

Jeg har kjøpt en blå og en sandfarget.. Jeg skal kjøpe fler. I allefall en hvit og en sort slik at jeg har en i hver farge. Som sagt. Disse her skal jeg bo i.

Toppen er også fra Cellbes. Man må jo kline til med litt farge når sola først titter frem. Og den finnes i mange farger.

Så om du mangler litt i sommergarderoben.. Disse buksene her kommer du til å elske! Jeg lover.

1 Kommentar on Sommer med Cellbes.

  1. Kjekt med plagg man kan bruke etter ulikt vær. Vi bor tross alt i Norge. Det endrer seg fort! En dag jeg var i Bergen hadde jeg bokstavelig talt fire årstider på en formiddag.
    Lappeteppet Vil gjerne at du leser denne blogposten Påsken 2019 var SOLMy Profile

Stengt for kommentarer.