Hei.

Snakker om dag. Først sov vi lenge. Men da vi endelig krabbet ut av senga og dro ned skyggene på vinduene så ble vi jo blendet av strålende sol.

En kjapp frokost ble inntatt og vi konstaterte at chai latte kunne drikkes i t-skjorte i solveggen.

For å maximere skigleden og minimere faren for traumatiske barndomsminner gikk vi kun en liten tur i dag. Det ble servering av både sjokolade, kjeks, kakao og marsipan. Ingen gikk seg bort og ingen skadet seg og Yme fikk en ekstra treningsrunde. Perfekt!

Faktisk så svirret det sommerfugler rundt oss.

Så dro vi hjem, tente bålpanna og grillet. Det gikk an å spise i t-skjorte og alle fant noe de likte..

Dis var litt lei av familen. Hun tuslet avgårde til vogna til Tommy og Line. Med en hund, en pose potetgull og venninnen som kom og gikk hadde hun en strålende kveld. Så strålende at hun likegodt overnattet. Så vi fikk en annen unge i bytte. Vi er litt spente. Foruten hos mormor og bestemor har hun aldri sovet hos noen andre. Men hun har nå sovna så da går det vel bra da.

Vi andre nøt kvelden og bålet på verandaen. Jeg vil tro solnedgangen hjemme var alldeles nydelig. Vi kunne ane den bak fjellene..

I morgen blir det lengre tur, med pølser, akebrett og forhåpentligvis like god stemning. Jepp, vi liker fortsatt camping!

2 Kommentarer on Drømmepåske

Stengt for kommentarer.