//Annonse//

Hei.

Da jeg var lita hatet jeg ullgensere. De klødde. Jeg får enda frysninger på ryggen av tanken på kløende ull. Værst er det i halsen. Får noia.

Men ull ser jo veldig fint ut. Og nå er det jo veldig mye som ser ut som ull som ikke er det. Jeg vet, i disse plasttider så er det vel fysj og føy å kle seg i klær av acryl og polyester. Men av og til så blir jeg veldig sliten av å ta riktige valg hele tiden.

Så nå plumpet jeg uti meg begge ben og falt for denne fantastisk deilige kosegenseren her. Og nå har jeg hatt den på meg i absolutt hele dag. På jobb, på møte, under dyna da jeg la Dis, og kan men handa på hjerte si at den ikke har klødd et eneste sekund. Så får jeg troppe opp på coop med handlepose i tøy i stedet. For denne genseren blir jeg å bruke. Igjen og igjen og igjen. Og jeg ser ikke bort fra at jeg kjøper meg en til. Den finnes både i grå og rosa.

Den er ikke tjukk. Det er nå det første. Og så klør den ikke. Den har ribbestrikk i armene som gjør at de ikke glir ned. Den er romslig og ikke trang over puppene. Den er så utrolig myk. Halsen er lav og ikke trang. Og nevnte jeg at den ikke klør?

Jeg har ikke forsøkt å vaske den enda, for jeg vil bruke den litt mer først, så jeg kan ikke si hvordan den holder seg i vask.

Sammen med genseren kom en sånn nål som skal pynte den opp. Den har jeg ikke sett så mye til, for den stjal Isa med en gang. Den var formet som en øyenstikker. Men om du liker slike like godt som Isa så er det jo et pluss. Så kan man jo ta den på og av alt ettersom om man vil ha litt ekstra pynt.

Nå er det jo fortsatt vinter og store muligheter for bruk av denne genseren. Men jeg tenker at den kommer til å bli flittig brukt også på nordnorske sommerkvelder på verandaen.

Inne på Cellbes.no finner du nå masse vårnyheter. Handler du for 500 kroner får du 100 kroner i rabatt. Og handler du for 500 til får du en hundrelapp til fratrukket.

Jeg tjuvstartet litt på våren og kjøpte meg et eksemplar til av capribuksa jeg falt pladask for i fjor. I fjor ble den fort utsolgt når våren kom. Nå er den inne på lager i alle størrelser, så om du ikke fikk den i fjor så har du sjansen nå. Flere har sagt til meg at det er den beste de har hatt. Og det er jeg hjertens enig i. Du kan lese her hva jeg skrev om den i fjor.

1 Kommentar on Kosegenser fra Cellbes.

  1. Denne var utrolig fin. Veldig fornøyd med buksa.
    Fant du forresten mail fra datteren min? Hun studerer medisin, hun heter Ida. Sendte deg en mail for en tid tilbake. Ha en fin kveld.

Stengt for kommentarer.