Hei!

I vinter har vi faktisk hatt snø som har ligget mer enn en uke sammenhengende på bakken. Så da har skigruppa i idrettslaget arrangert skirenn på torsdager.

Jeg trenger vel ikke å si at Yme har elsket dette. Han gikk første renn på noe over 11 minutter. Andre renn satte han en durabelig rekord med 9 minutter og 45 sekunder.

Tredje løp så han åttetallet og fjerde løp var tiden 8 minutter og 38 sekunder.

Så kom regnet. Og vinden. Og det ble stopp på skirenn.

Men i dag! I dag var det femte renn for sesongen og i dag skulle det også være premieutdeling.

Yme stilte til start med stor iver. Dis også. Hun liker “å gå skitur mæ vænnan mine!” Og hun går helt klart bedre på ski uten staver og med armen i gips så her var det bare å kjøre på.

Isa har vært trofast heiagjeng. Både til søsken og til venninner.

Eir har gitt alt. Sist gang kastet hun opp da hun stupte over mål.

De største startet med fellesstart. Nytt av dagen. Yme kom i mål som nummer to. Og det som var best av alt. Ny pers: 8 minutter og 35 sekunder! “Æ e så lykkeli førr at æ spurta i mål!”

Dis var også fornøyd med løpet. Hun kom i mål foran noen venner og bak noen og alle vant! Fantastisk rett og slett!

Og det var flotte premier. Luer, pannebånd, sekker, drikkeflasker, buffer og mere til. Vi ser ut som om vi er gjennomsponset av Telenor karusellen alle mann. Jeg innrømmer glatt at jeg håpet det skulle være et sånt pannebånd blandt premiene. Da slipper jeg og Eir å sloss om det ene vi hadde fra før..

Isa var fornøyd med vaffelserveringen, mormor streamet skiskytterstafetten samtidig som hun heiet på barnebarna. Litt usikker på hvem hun jublet høyest for.

En flott ettermiddag og en flott avslutning på årets skirenn. Nå bare venter Yme på actionrennet i Valnesfjord. Han skal ha revansj fra i fjor…

For å sjekke stemningen.. klikk på videoen her..