Hei.

Det er jo vinterferie. Vinterferien hos oss er veldig dårlig planlagt synes jeg, for skola legger alltid den alltid den uka vi får ny turnuslege på kontoret. Og kan man jo ikke bare stikke til fjells liksom.

Nå er den nye turnuslegen usedvanlig oppegående. Har allerede overlevd første vakt så jeg tok fri i dag med god samvittighet.

Vi startet dagen på Nordlandsykehuset. Kontroll av handa til Dis. Det så veldig fint ut og hun fikk endelig en lettere gips. Som det gikk an å tegne på. Stor stas. Og en elefantlinjal til premie. Sykehuset står for tiden høyt i kurs. I allefall ortopedisk poliklinikk. Hun planlegger allerede hva hun skal velge i den premieboksen når vi skal på avsluttende kontroll om to uker.

Yme dro til byen som en krølltopp, forlot den kortklipt og fin. Henning sa at han måtte sitte i ro, ellers ville frisøren klippe av ham ørene. Noe som resulterte i at den stakkars frisøren måtte ta spenntak og bryte hodet frem og bak for å endre stilling etterhvert som hun klippet. Her skulle ikke hode beveges en millimeter, for ører, det er ganske kjekt å ha.

Vi spiste på kafe og resturant og jeg kom meg endelig til optiker. Jeg har nemlig fått alt for korte armer. Har etterhvert innsett at det ikke er armene som har krympet med synet som er blitt for langt, noe optikeren også bekreftet. En skjev hornhinne i tillegg gjør at briller definitivt er en nødvendighet fremover.

Vi var også en tur innom Mammuttsalg på Ark. Og handlet i følge Henning hele butikken.

Endelig satte vi kursen mot vogna. En helg i vogna. Endelig. Det føles alt for lenge siden. Vi har med vårt nye stormkjøkken og skal teste grillen i skiløypa i morgen.

I kveld har vi lest bøker fra mammuttsalget. Både Detetktivbyrå nr 2, klokkebok med Peppa Gris og Roald Dahl falt i smak. Operasjon Plastpose var skummel og det var et sted der vi nesten ikke turte å bla om for vi var litt usikre på hva som gjemte seg i kroken der….

Men min favoritt var denne her…

Ei bok både Eir, Isa og Yme kunne like. Så i kveld har vi gått igjennom Pythagoras læresetning og funnet ut at den stemte. Fikk bruk for måleelefanten som Dis fikk på sykehuset. Den virket som bare det.

Nå ligger tre av fire i sengene sine. Jeg har fått tett nese og sår hals, men det er helg, det er vintercamp og det er avslapning… livet er godt i vogna…

2 Kommentarer on Vinterferie på en dag…

Stengt for kommentarer.