//Annonse//

Hei.

Jeg bestilte jo mer enn mensentruser sist jeg handlet hos Cellbes. Jeg hadde egentlig tenkt å vise dere det nye sengetøyet, men det har jeg rett og slett ikke fått lagt på senga enda. Men jeg har kjøpt noen sengetøy fra Cellbes det siste året, og de er veldig gode. Flere av dem er riktig så billige også og de jeg har kjøpt har også holdt fasongen i vask så de kan anbefales.

Men jeg kjøpte meg også en bukse og en genser. Jeg mente jo selv at de passet sammen og tenkte det ble et fint sett.

De siste buksene jeg har kjøpt meg har jeg kjøpt i størrelse 46. De har passet, men er litt store så jeg tenkte at jeg skulle prøve størrelse 44. Jeg fikk den igjen. Etter å ha dratt inn magen det jeg klarte og brukt all kraft jeg hadde på å dra opp glidelåsen. Mamma fikk den. Den satt som et skudd på henne. Dessverre husket jeg ikke å ta bilde av snertne mormor, så dere får heller titte på buksa her. Den er på salg for bare 249,- og er inne på lager i mange størrelser. Jeg kjøpte den sorte.

Genseren jeg hadde kjøpt til buksa kjøpte jeg også en størrelse mindre enn de forrige gangene. Trodde jeg. Men det viste seg at jeg hadde sleivet litt der. For 40/42 blir for smått for mine fordeler. Selv om de var puttet inn i den snertne lilla saken fra forrige innlegg. Eir så monn i den. Hun trodde når sant skal sies at jeg hadde kjøpt den til henne for den var tydeligvis “ikke helt deg mamma” HMPF!! Men tydeligvis var den helt henne og fungerte fint på shoppingtur i Bodø.

Jeg på min side kjøpte to gensere til. Jeg har ikke bilder, men du finner den aller aller beste her. Den er utrolig myk og jeg skal vokte Cellbes som en hauk for å se om de får inn de andre fargene i min størrelse. Den er passe tynn og passe varm. Jeg elsker den rett og slett.

Så da har du fått noen nye tips du kan sjekke ut inne på Cellbes. Vi snakkes.

2 Kommentarer on Feil størrelse fra Cellbes.

Stengt for kommentarer.