//Annonse//

Hei.

Truser kan jo være så mangt. Jeg har noen yndlingstruser. De er kjøpt på KappAhl for to år siden. Jeg kjøpte sånn ca 15. De er uten sømmer, sklir ingen veier og er gode å ha på.

Men det er klart. Når det er to år siden siste trusekjøp så sier det seg selv at det kan trengs noen nye. Og da kan det jo være greit å ha litt til enhver anledning. For jeg synes det er litt sånn med truser som det er med klær ellers. Noen ganger skal man på fest, andre ganger på jobb og noen ganger er det greit å slenge seg ned i sofaen med joggebuksa.

Sistnevnte. De som går under kategorien “joggebukse” kan også kalles “mensentruser” men det er jo ikke så trivelig å si. Eir mente i allefall at det var det fæleste ordet hun hadde hørt og hadde ingen intensjoner om å ikle seg mensentruser på noe som helst tidspunkt. Jeg tenker at det er et must. Truser som er behagelige, som dekker det de skal, som sitter der de skal, som ikke er nysgjerrige og som ikke klemmer og strammer og roper “ta meg av, ta meg av”.

Jeg fant meg noen slike truser sist jeg handlet på Cellbes. De var slett ikke lekre å se på, de ser litt uformelige ut og jeg var spent da jeg trakk den første på meg da jeg skulle på tur på søndag. Har dere noen gang gått på søndagstur i lekkert silkeundertøy? Jepp, det er slikt man gjør bare en gang. Stilongsen glir rett av og trusa glir rett opp for å si det sånn. Disse her holdt seg stødig over hele bakenden og stilongsen holdt seg også der den hørte hjemme.

Trusene kommer i 6-pack og det er mange farger å velge i. Jeg valgte den ultratrauste grålemert for at det virkelig skulle skrike “joggebukse” eller mensentruser da som det egentlig er.  

Akkurat nå er de til og med på salg. 144 kroner. For seks mensentruser. Det blir ikke bedre enn det altså.

Men det er klart. Der jeg satt og bestilte truser så begynte det jo å nærme seg Valentine. Så jeg hev nå med en blondesak med tilhørende BH også. Og når sant skal sies så er de trusene fra Cellbes veldig gode. Også de med blonder. For den sitter der den skal den også. Selv om en sånn blondesak naturligvis helst skal gli lett av da, men det er jo en helt annen historie.

Blondesaken finner du her. Og også BH’en som hører med.

2 Kommentarer on Truser til hverdag og fest. Fra Cellbes

  1. Haha! Jeg er helt enig med Eir, men så har jeg også brukt Mooncup de siste 12 årene, og har ikke lenger behov for noen sånn ekstraservice i truseform. 🙂

    Den lilla saken var lekker!! 🙂

Stengt for kommentarer.