Hei.

Det ble en fin bytur i går. Filmen var bra og etterpå var vi på opphørssalg på Toys’r us. Noen mer fornøyd enn andre..

I dag var egentlig planen å komme seg ut. Det var tross alt “kom deg ut dagen” i dag. Aking i lysløypa var på programmet.

Jeg sto opp og så ut baderomsvinduet. Det blåste hvitt på havet. Gradestokken sa -3 men det så ut som -20.

Vi ble hjemme. Faktisk har vi ikke engang låst opp ytterdøra i dag.

Yme hadde pokemonkort som skulle sorteres. Dis hjalp ham å fargelegge. Yme er glad i Dis, men noen ting kan man rett og slett ikke se på uten å bli fysisk uvel og nesten bli blind av..

“Ho fargelægg hain Picachu grønn!!”

Det ble enda værre, hun fargela halen brun.

Vi gikk over til Nintendo og Pokemon Let’s go. Både jeg og Yme innså etterhvert at vi har vært litt for kjappe i de første byene vi har besøkt. Nå er vi på jakt etter en kopp te og en sag for å komme oss videre. For det ene stedet stenges av et tre, det andre av en tørst vakt og det tredje av en sovende kjempepokemon. Vi aner ikke om dette er løsningen men vi jobber oss nå bakover i håp om det. Dis og Isa lekte med Playmobil.

Klokka ble tre. Tid for middag. Jeg og Eir har sett Masterchef Australia i det siste. Så Eir laget hjemmelaget pasta. Den beste pasta Isa har smakt på evigheter mente hun. Den ble veldig god. Og min ovnsbakte kylling ble riktig lekker den også.

Dis kjøpte bok i går. Hun har dilla på “de tre bukkene bruse på badeland” og i går fant hun klaffebokversjonen. Så hun var helt klar for senga klokka sju.

Nå er det siste episode av Oljefondet og så er det sengetid..

I morgen er det mandag, ny uke, nye muligheter…