//Annonse//

For et par uker siden var jeg i Tromsø. Dro på tirsdag kveld og kom tilbake onsdag kveld. Jobbreise. Altså, jeg og sjefen var på en konferanse. Den var riktig spennende. Men det oppsto et aldri så lite problem mandag kveld da jeg skulle pakke.

Jeg hadde ingen rene klær. Jeg mener ingen. Det vil si, jeg hadde noen gamle joggebukser og et par slitte t-skjorter. Men ingen truser, ingen bh, i allefall ingen jeg klarte å presse rundt puppene. Sokker var det tomt for. Jeg trenger vel ikke å forklare hvordan det så ut på vaskerommet.

Jeg så for meg en lang natts ferd mot dag. Men det var da jeg kom på det. Jeg hadde jo hentet en pakke på posten uka før. I all travelhet så var den ikke åpnet enda. Den kom fra Cellbes. Jeg krysset alt jeg hadde av fingrer og tær for at jeg skulle ha vært så glup at jeg hadde bestilt meg hele antrekk. Og undertøy.

Og det hadde jeg. Greit, jeg måtte i skapet til Henning og stjele to par sokker for å få det til å gå opp, men det var undertøy i pakken. BH og truse. To av hver. Og de passet. Det var to jeans og to gensere. Jeg var reddet!

Hvis du vil se bedre bilder av klærne så finner du den øverste genseren her, den øverste buksa her, den lilla genseren her og den nederste buksa her. Den siste buksa ble favoritten denne gangen. Elsker fargen. Nå er jo jeg veldig lita og tjukk. Og den buksa er egentlig en sånn ankeljeans som skal nå midt på leggen. Men den passet meg perfekt, gikk helt ned og jeg slapp å brette opp bena som jeg vanligvis må.

Og den lilla genseren var utrolig god å myk å ha på og akkurat passe varm for en konferanse. Både den og den grønne er på salg nå og koster bare 149 kroner. Buksene er også på salg, men det er få igjen og kun i noen størrelser. Men om du har flaks så finner du akkurat din størrelse. Så titt inn.

Ellers så er det akkurat nå 25% avslag på den dyreste varen.

Jeg kommer straks tilbake med noen tips til Valentines… så heng på

3 Kommentarer on Reddet av Cellbes…

Stengt for kommentarer.