Hei.

For å si det sånn. Det var ikke mange tema å velge mellom da vi skulle velge tema til Ymes bursdag.

Mesternes mester… hinderløype og idrettshall. Det kunne liksom ikke bli noe annet.

Yme har bekymret seg for kaka. For hvordan lager man egentlig en mesternes mester kake? Til forskjell fra i fjor, og året før, og året før der, hvor ideer og bilder kunne finnes på Google, så virker det som om det store internettet aldri har sett en mesternes mester kake.

Men jeg lovet at det skulle ordne seg. Og med hjelp fra Eir, og fra Isa så ble den unge mesteren rimelig fornøyd.

Selv om han måtte presisere at det er ingen øvelser med ski i mesternes mester.

I hallen var hinderløypa klar og han og klassekamerater kom seg både gjennom den og flere øvelser. Han fikk en delseier i 90-gradern, men måtte se seg slått i “holde ball over hodet”. Totalt ble det andreplass og sølvmedalje. Og når seieren gikk til ei jente i klassen og ikke til guttene i klassen over så var han egentlig veldig fornøyd.

Pizza og kake ble fortært, en pinjata slått sønder og sammen. To timer gikk akkurat passe fort. Og en fornøyd mester gikk og la seg.

På tirsdag er den ordentlige bursdagen, da venter flere gaver og et par overraskelser jeg vet han kommer til å bli rimelig satt ut av. Det gledes. Å bli 7 år er stort!

3 Kommentarer on Bursdagsfeiring.

  1. Så koselig bursdag for den kommende store mestern, i hans drøm, Stå på Yme, dette gir allerede store resultater. 🍰🏋️‍♂️

  2. Tipper det der var drømmebursdagsfeiring for Yme!
    Så utrolig moro med temabursdag – jeg digger det!

    Gratulerer igjen til nåden nybakte 7 åringen 💙

Stengt for kommentarer.