Hei.

Av og til så tenker jeg at alle nordmenn burde bo en uke i rennesteinen i et eller annet land med krig og elendighet. For å få litt perspektiv på ting.

Så tenker jeg at, nei det burde vi ikke. For vi er tross alt født her, og kan da vel få lov å ha det så bra som vi har det.

For vi har det virkelig bra i dette landet. Fantastisk bra har vi det. Og selv om man på enkelte nettsteder og i enkelte debatter kan få følelsen av at landet står på kanten av stupet både på den ene og den andre måten så gjør det jo faktisk ikke det.

For om vi nå sto på kanten av stupet. Krig, invasjon eller folkemord truet eller økonomisk ruin for alle som en var et faktum. Ja da hadde vi hatt annet å diskutere.

Annet enn: OM BØKER SKAL STÅ MED PERMEN UT ELLER INN I BOKHYLLA.

Seriøst?????

Det er da vel for svarte helt klinkende likegyldig om naboen liker hvite flater også i bokhylla eller om de er av den mer fargeglade og kaotiske sorten som lar bokryggen skinne stolt imot deg.

Nå har jeg lest seks artikler, sett et nyhetsinnslag, 14 instagrambilder, 9 twittermeldinger og ørtogførti facebookstatuser om bøker som står enten den ene eller andre veien.

Så igjen. Vi har det altfor bra i dette landet. Bortsett fra journalister stakkars som etter flere års skolegang er nødt til å skrive om bøker som står feil (eller har det nå blitt rett) vei.

Ønsker deg en flott kveld og ber instendig om at du setter bøkene i bokhylla akkurat den veien du vil!

(Og nei, jeg klarer bare ikke å poste et bilde av bøker i en bokhylle, jeg har gått i metning)

3 Kommentarer on Ilandsproblem…

  1. Jeg fikk også med meg det temaet i går. Hva er poenget med bøker om de kun skal være et designelement?
    Åshild Vil gjerne at du leser denne blogposten Neste festMy Profile

  2. Bravo Laila, bokhylle eller ikke og hvordan bökene står eller ikke står , det som står i bökene står også i det liv vi lever eller så lever vi det uten böker och står fortsatt, mer eller mindre . Men såklart ligger vi og de også noen ganger – reiser seg igjen for det meste.

Stengt for kommentarer.