På nyttårsaften i år bestemte jeg meg for å være direkte vågal og utfordre komfortsonen bigtime. Nå tror dere kanskje at jeg gjorde noe som i alles øyne ville være å betrakte som ellevilt. Kanskje ikke. Det jeg gjorde var å ta på meg en kjole.

Meg i kjole, et sjeldent syn skal jeg si dere.

Nå vil de fleste tenke at det er en helt normal ting å gjøre på nyttårsaften når man har 17 gjester til middag (inkludert oss selv) men det er ikke det for meg. Jeg føler meg altså så latterlig hver gang jeg kler på meg et slikt plagg at de færreste av dere klarer å forestille dere det. Men jeg tenkte at den som intet våger, intet vinner. Det kom et gisp fra ungene når jeg kom ned trappa..

Kjolen ble bestilt hos Cellbes i november og har ligget og godgjort seg i skapet. Det har den ikke tatt skade av. Stoffet i den mørke delen er ganske tungt og gjør at kjolen ikke krøller. Så her var det ikke nødvendig med noe strykejern. Jeg hadde tre minutter på meg til å skifte. Så kjolen ble bokstavelig talt røsket ut av skapet sammen med en strømpebukse før jeg fikk ombestemt meg. Og som dere ser, ingen krøller.

Det at stoffet er såpass tungt gjør at den faller fint. Jeg synes det i allefall. Og den klemmer absolutt ingen steder. Noe som jo er en forutsetning når man skal fortære en kalkun på 6,5 kilo med tilbehør.

De flagregreiene på toppen utgjorde en liten utfordring da den kalkunen skulle skjæres opp. Men altå, det er festet kun rundt halsen, så men en kreativ løsning der jeg rett og slett stappet hele greia ned bak på ryggen fikk kjolen en helt annen look en liten stund. Korte ermer, skjerfaktig dings rundt halsen og en bitteliten bul bak. Jeg glemte helt at jeg hadde stappet den ned og tok i mot både en og to gjester slik. Den ene en sveisen dame fra Paris. Tenker hun tenkte sitt om norsk mote en liten stund der før jeg gjorde et raskt skifte på kjøkkenet og kjolen atter fikk flagre i all sin prakt.

Yme syntes jeg var fin. Henning sa akkurat de rette tingene. Godt for ham ellers kunne det blitt en trist inngang til 2019.

Kjole er ikke så ille på de rette dagene. Sånn til hverdags har jeg nå bestilt meg ikke mindre enn fire bukser på salg hos Cellbes. Det er nyttårssalg og ikke mindre enn 911 artikler er på salg. Finner du ikke noe der så tror jeg ikke du finner noe noe sted. Det er opptil 60% avslag så det er virkelig noen penger å spare. Jeg har snappet til meg denne buksen her. Det står at den stopper midt på leggen, så jeg vil tro at til lille meg så er den perfekt i lengden. Og det beste.. størrelse 35 rundt livet. Nope, den magen har ikke blitt mindre i jula og jeg må jo ha klær mens jeg gir alt for å komme inn i bunaden til Eirs konfirmasjon..

Kjolen jeg har på meg er desverre utsolgt. Men de har mange andre fine kjoler på salg. Så nå kan du spare deg stresset foran neste jul og allerede nå bestille juleantrekket..

I dag hadde jeg bursdag. Ingen kjole, men stolthet over at min vårrulloppskrift er i trygge hender hos Eir. Gode klemmer, en ny engel til englekoret på hylla, en figur fra willow trees. Kan en bursdag bli bedre? Tviler.

1 Kommentar on Nyttårssalg hos Cellbes

  1. Vel overstått bursdag! Kjolen er superfin, den kler du godt:)

Stengt for kommentarer.