Hei!

Godt nytt år! Det ble en lang juleferie. Både fra jobb og blogg. Etter en jule med mye vakt i 2017 slapp jeg unna med to små romjulsdager denne gangen.

Julen ble fylt av unger, besteforeldre, alt for mye mat og sene morgener. Brettspilll, filmer, og ellers alt som hører med.

Disse her sto i midten naturlig nok..

Nyttår ble feiret på samme måte. Kalkunen ble stekt i år og. Vi har visstnok en tradisjon og gode venner tilbrakte kvelden sammen med oss. Dis er blitt et år eldre og fra å stå lettere vettskremt i gangen med hørselvern sist gang var hun nå mer gira enn de tre andre tilsammen. Fyrverkeri er gøy! Og når hun bare blir gammel nok skal hun skyte det opp! Hun fikk kaste noen sånne hylere og større glede har jeg aldri sett på ungen.

https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2019/01/img_3349.mov

Nå har hverdagen kommet, i morgen starter skolen igjen. Jeg går mot vakthelg. Men julepynten… den skal få være her litt til. Jeg har til min store forskrekkelse og sorg sett i sosiale medier at folk faktisk bruker jula på å rydde bort jula.. og jeg gråter nesten en tåre.. man skal jo kose seg meg jula. Og selv om datoen sier nytt år, nye prosjekter og 11 måneder til jul så synes jeg man skal dra med seg litt julefred inn i nyåret.

Så i kveld sitter jeg her, i sofaen, og ser på asaliaen (tror kanskje den heter noe annet?) som endelig blomstrer og trykker i meg julemarsipan på ren trass.. og i morgen… da har jeg bursdag..

7 Kommentarer on Nytt år, nye muligheter..

 1. Enig med deg, jula må da minst vare til 20.dagen! Det blir så mørkt og trist når alle julelysene forsvinner, så da er det jo greit å strekke det ut. Fortsett å kose deg med marsipan, det er da nesten litt sunt;) Her i huset fortsetter også kosen, vi kaster da ikke “mat”:) Gratulerer med morgendagen og godt nytt år!

 2. Rydder ikke bort jula enda. Eneste e har gjort erp skifte duker. Det vil si gått fra helrødt til hvit med julefarger på. Og grunnen til det var at de røde var søla litt vel mye på og ikke minst vart e lei av å juster de hele tida etter h ert som unga og hund dro de skeivt. Men frykte muligens at noe der til helga sia det er juletrehentkng her på mandag, men får se. Julemysene ute blir nok stående ut januar

  Gratulerer med morradagen og nyt synet av den vakre amaryllisen. Nydelig blomst

 3. Kos deg med jula så lenge du vil. Du er gammel nok til å bestemme selv. Og kos deg med marsipan også. Jeg spiser også fortsatt godteri og hadde ribbe til middag.

 4. Det er betre å prioritere familie og jul enn blogg! Og her står julalenge enno! Var jo ikkje heime meir enn halve jula, då må vi nyte treet no!

  Godt nyttår!

 5. Godt nyttår til dere.

  Planten heter Amaryllis, nydelig juleblomst forøvrig.
  Helt enig med deg at jula skal vare litt til. Her i huset er det oftest 13.dag jul, 6 . Januar som er dagen for å rydde ut julepynt og juletre.

 6. Godt nytt år til deg. Takk for alle interessante og artige tekster.

  Den røde blomster heter Amaryllis.

Stengt for kommentarer.