//annonse//

Hei.

Det har vært 1.søndag i advent. Første lys er tent. Og her i huset har vi laget oss vår egen lille tradisjon. Vi lager lussekatter og spiser dem til kvelds når vi tenner lyset. Det er tredje året nå. Så da er det en tradisjon da.

Ungene elsker lussekatter. Derfor blir det sent å begynne å bake dem 13 desember. Da rekker vi ikke så mange runder før jula er der.

I tillegg til lussekatter har jeg laget Ymes favoritt over alle favoritter. Hvit gomme. Et pålegg laget på melk, sukker, vanilje og kardemomme. Han kunne sikkert spist skåler bare med gomme om han fikk, men det er rimelig greit å få det servert på nystekte lussekatter også. I tillegg var den danske legevikaren på besøk. Han hadde hverken smakt lussekatter eller gomme før, og det så ut som om det falt i smak.

Jeg hadde tenkt å ha en liten adventskalender her på bloggen. Med en gave hver søndag. En liten i dag og så større og større.. Men så så jeg jo at 4.søndag i advent er lille julaften. Og da kommer jo ikke gaven frem til jul. Så jeg ombestemte meg. Alle fire gaver deles ut som en. En kjempepakke!! Og har du en pode eller podinne som liker Playmobil så kan julegaven nå være i boks.

Jeg har i noen år nå hatt gleden av å samarbeide med Playmobil via Linda i Handeland PR. Vi har testet ut leker og ungene har vært storfornøyde. Nå kan din unge få disse settene her til jul…

Settene er fra serien Space. Det er en romstasjon med både lys og lydeffekter. Videre er det et forskningskjøretøy som og har lys og lyd, en Marsrover til å rase rundt på gulvet med. En ekstra mann og romvesen er det også.

Vi har lekt mye med playmobil i høst. Isa og Dis har bygget den store skolen og sykehuset og har lekt i mange timer. Playmobil er omtrent umulig å ødelegge og holder seg godt selv når ivrige treåringer skal leke.

Reglene for å vinne alt dette er enkle. Legg igjen en juleemoji enten under innlegget på facebooksiden til bloggen min , eller under instagrambildet på Instagramkontoen min. Kommentarer under selve blogginnlegget blir ikke talt med da det er litt tilfeldig hvilke som kommer med og hvilke som havner i spam. Det er en bug der jeg ikke helt finner ut av.

Altså: juleemoji under innlegget på Facebook eller Instagram. Om du liker siden og kontoen min blir jeg glad, men det er ikke et kriterium for å være med.

Vinneren trekkes neste søndag.

Da ønsker jeg alle lykke til, god videre advent og en flott kommende uke!

1 Kommentar on Julegiveaway!

Stengt for kommentarer.