//Annonse//

Hei.

Etter ni timers søvn og en god hotellfrokost er jeg og Henning klar for en ny dag i Tallin. Det blir spennende å se om Black Friday også gjør seg gjeldende her, men det aner meg at dette er et større fenomen i Norge enn det er i Estland. Uansett så kan det jo være at vi gjør et røverkjøp på en julegave vi uansett ville kjøpt.

Cellbes.no er det i allefall Black Friday. Det er opp til 50% avslag på en mengde varer.

Jeg vil tipse om en bluse. Jeg har den selv. Jeg hadde den på meg på julemessa forrige helg og den fikk nesten like mange positive kommentarer som karamellpopcornet Eir solgte. Den er sort med gullmotiv av stjerner og om du vil kan du kalle det stjerneskudd. Den er perfekt for jul, julebord, nyttårsfest og ellers annen festivitas. Og passe nedtonet slik at du også kan ha den på deg på en helt vanlig dag om du har lyst til det. Den var god å ha på. Min er i størrelse 46. 

Her er jeg og et julereinsdyr i blusen. Videre meg og en blomst. Note to self: Ikke be Henning om å ta bilder når han egentlig vil gå å legge seg. Inspirasjon og engasjement er på et absolutt bunnivå….

Da ønsker jeg deg en riktig god Black Friday. Og tenker du å titte inn hos Cellbes så følg gjerne lenkene i innlegget mitt her.