//Annonse//

Hei.

Denne uka er det Black week. Og så kuliminerer det på fredag med den o store handledagen Black Friday. Jeg har et ganske avslappet forhold til Black Friday. Ikke står jeg opp klokka 04:00 for å stille meg i kø utenfor et tilfeldig kjøpesenter. Ei heller gidder jeg å hisse meg opp over at dette bare er et triks fra handelsstanden for å lure penger av oss.

Jeg tenker som så, at om du nå hadde tenkt å kjøpe deg en ny genser, kasserolle eller kanskje en sofa så er Black Friday dagen å gjøre det på. Og kanskje et og annet kjøp spredt ut over uka.

For om du har tenkt å kjøpe deg en ny genser. Enten til julebordet, julaften, nyttårsaften eller bare en tilfeldig kveld i sofaen hjemme så har du nå et par timer på deg. For i dag har Cellbes 30% avslag på alle gensere. Bare trykk på linken her så kommer du til dem.  

I morgen er det avslag på alle bukser, så det er ikke så dumt å klikke seg inn da heller om jeg skal si hva jeg mener. Jeg vil tro at i løpet av uka vil det også komme et godt tilbud på kjoler. Hva buksedresser faller inn under er jeg litt usikker på.

Sist vi bestilte klær fra Cellbes fikk Eir velge seg flere antrekk. Hun har vært fantastisk denne høsten. Hentet småsøsken, laget middag, passet småsøsken. Så det var litt takk fra en veldig taknemmelig mamma. Og så er    det fint å vise klær i litt ulike størrelser. Ikke bare de som passer meg. Eir bestiller stort sett størrelse 38, og de passer. Under her ser du både buksedress, kjole, bukse og genser fra Cellbes.

(og ja,jeg har fått lov av Eir å legge ut disse bildene om noen lurer.)