Hei.

Nå har jeg jo stått i flere timer og brettet klær på vaskerommet i dag. God tid til å tenke og planlegge kveldens blogginnlegg.

Riktig god tid til å bli skikkelig irritert. For den artikkelen i Helgelands blad som jeg leste beskrev jo en rute for Nordlandsekspressen som var helt krise.

Og fylkesråd for samferdsel, en jeg alltid har ment var en likanes kar beskrev den som en virkelig godbit.

Jeg kjente ingen steder at den var en godbit. Den var så langt fra en godbit som den kunne bli. Og det skrev jeg. Slo hardt på tastaturet og skrev ut frustrasjon og irritasjon. Jeg leste avisartikkelen tre ganger for å forsikre meg om at jeg ikke hadde misforstått.

Innlegget ble postet og delt og mange var enige.

Så var det en leser som spurte. Er du sikker på dette Laila? At det ikke er ei rute i tillegg til den vanlige?

Jeg leste avisartikkelen en gang til. Det sto ingenting om at dette var ei rute i tillegg til den vanlige. Ikke et eneste ord. Rett nok er bildeteksten “dette er den nye sommerruta til Nordlandsekspressen” og “dette er hovedelementene i en ny sommerrute” men det tolker jeg jo som at den er ny i forhold til gammel sommerrute. Hadde det kostet for mye blekk å skrive at den er ny og I TILLEGG til den andre??

Men jeg søkte videre. Og fant en artikkel i Avisa Nordland fra september. Der sto det at Nordlandsekspressen skulle styrkes med en ekstra sommerrute.

Så da tok jeg feil da. Beklager det! Legger meg paddeflat. Har slettet innlegget og håper jeg ikke har ledet alt for mange ut i villfarelse.

Og så er jeg veldig glad for at fylkesråden for samferdsel faktisk viser seg å være akkurat så fornuftig som jeg mente han var. For den nye sommerruta er jo virkelig en godbit. Når den kommer i tillegg til den gamle.

Men Helgelands Blad… fy og skam så dårlig skrevet!!! Fake news!! Fake news sier jeg bare!!

2 Kommentarer on Så feil kan man ta..

Stengt for kommentarer.