Helgen har landet, i morgen er det søndag… sove lenge, mormor is in the house…

Julemessen i dag gikk veldig bra. Jeg, Eir og Isa var på plass halv elleve for å ordne stand. Utstyrt med pengeboks, vipps og iZettle var gründeren mer enn klar for å ta i mot kunder.

Og kunder kom det. Jevnt og trutt og da dagen var over var det usle 16 poser popcorn igjen. De ble solgt i løpet av kvelden takket være billigsalg på mammas facebookside. Så alt ble borte, rubbel og bit. Og glad er jeg for nå skal det gå minst et år før noen får lage popcorn her i huset.

Litt penger drypper også på gode hjelpere som veide, pakket og hjalp til under salget. Om enn noe motvillig betalt av bedriftseieren. Lønn til ansatte er noe herk. Men som Isa slo fast så ble slaveri forbudt for mange år siden.

Resten av kvelden ble viet finalen i Skal vi danse. Einar vant til Ymes store lykke. Yme har forøvrig et stramt program resten av livet. Han er i tillegg til treningen til mesternes mester begynt å øve seg til han skal være med i finalen i mgp junior.

Akkurat nå øver han på å ha publikum. Så med finalesangene fra årets finale som playback står han på scenen. Så er det et lite hinder det der med å lage en egen sang… men han har troen på at en vil dale ned fra himmelen eller noe slikt.

Jeg har foreslått at han kan lage en sang om å hate å ha på seg sokker, med tittelen “bære tottelotta” men han vil visstnok heller ha en som handler om å bli verdensmester på ski. Så vi får se. Han treffer i allefall tonene. Det er jo en god start.

I morgen er det vaskeromtjeneste. Mandag og tirsdag skal jeg på kurs, onsdag på møte og så drar jeg og Henning til Tallin… o du herlige frihelg….

6 Kommentarer on Lørdag…

  1. Jeg har så fine stunder her på bloggen det vet du fra för forresten … flott arbeidet av sjef og hjelpere, flott inlägg fra Isa og jeg tror nå på han Yme 🙂

  2. Tallinn? Da må dere spise på middelalderrestauranten Olde Hansa! 😍

  3. Jeg ler meg i hjel altså😂 Vet ikke om noen med større ambisjoner for livet sitt en Yme 😂 Tenk å ha den gutsen!

Stengt for kommentarer.