Hei.

Nå er det altså under tre uler igjen til julelysene tennes. Det er en underdrivelse å si at vi gleder oss. Det vil si, jeg og Isa gleder oss.

Henning er mer der at han vil gråte seg i søvn ved tanken på alle strips som må til for å få festet de lyslenkene så de tåler vær og vind.

Jeg er i tenkeboksen på hvilken ny ting vi skal slå til med i år. Det er jo ikke egentlig mer synlig plass på huset. Vi kan alltids feste noe på kortveggene, men for at det skal bli ordentlig og symetrisk så må vi jo ha en lift. Henning elsker meg, men jeg tror grensa går ved å leie lift for å få julelysene på plass..

I allefall så er Isa i rute. Hun var på handletur med bestemor i helga. Og har kjøpt boka som skal få oss opplyst og juleklar… vi har vært gjennom “advent”, “kvelden før kvelden”, “juletre” og “grevinnen og hovmesteren”…

Vil tro at andre søndag i advent er det ikke den ting om jul som ikke kan besvares her i huset…

3 Kommentarer on Gleder oss til jul..

Stengt for kommentarer.