Hei.

Det ble en veldig lang bloggpause. Det har ingen dramatisk grunn, mer en skikkelig kjedelig en. Jobb.

Jeg har vært på jobb og vakt en smule mer enn vanlig og jeg fant ut at jeg bare måtte legge bort tanke på blogg noen uker.

Men nå er ting i vater igjen og jeg er veldig glad for alle meldinger om at dere har savnet bloggen.

Noen ganger så blir jo ikke ting som planlagt. Og det var på ingen måte planlagt at jeg skulle bo på kontoret en par, tre uker. Men ting har ordnet seg. Svigermor har jobbet hardt i kulissene og ungene har fått ta sin del.

Og unger er fine ting. Eir har passet og laget mat. Isa har vokst og har nå utvidet reportoaret på kjøkkenet. For Eir har jo også glimtet med sitt fravær noen ettemiddager. Og Isa kunne en kveld stolt fortelle at hun nå er klar for hybellivet for nå kan hun lage både Grandiosa, ostesmørbrød og nudler. Og te. Jepp, i en alder av ni kan hun nå det den gjengse hybelboer overlever på i skoleuka.

Dis og Yme har pendlet mellom hjemme og bestemor og har på utmerket vis avfunnet seg med beskjeden: NOEN kommer og henter dere i ettermiddag. Og de har blitt hentet. Hver dag. Det er bare Isa som ved et par anledninger har blitt avglemt. Innmari vanskelig å huske at hun er på pianotime hver torsdag. Heldigvis husker hun timen selv.

Ingen har fått store traumer, ungene fikk vært i bassenget i allefall en av ukene, alle andre fritidsaktiviteter er gjennomført. Alle har spist, alle har sovet et eller annet sted. Klesvasken ble tatt men ingen klær brettet og den siste uka måtte dagens antrekk dras frem fra haugen på vaskerommet hver morgen.

Men av og til er det sånn. Og dårlig samvittighet har ingen av oss. For vi har de jobbene vi har. Sånn er det bare. Faktisk.

Men nå. Nå er det mer normale tider i sikte. I helga har det vært lave skuldre og campingvogn. Isa fikk være hjemme. Hun var invitert i bursdag, kjøpte seg en boks Spaghetti ala Capri og flyttet inn til bestemor etter skolen på fredag. Så frem mot en helg uten småsøsken, uten mas om turgåing. Eneste skår i gleden er at Martine Lunde røk ut av skal vi danse.

Jeg, Henning, Dis og Yme gikk tur. Eir fikk nyte ensomheten i spikerteltet. Hun har vondt i et kne.

Vi gikk først feil vei. Turen ble dobbelt så lang som den skulle. Men det gjorde ingenting. Humøret var stort sett på øvre del av skalaen. Ingen store sammenbrudd eller kriser. Turkaffen jeg kjøpte til Henning på XXL fungerte. Sjokoladen som lå i vogna var spiselig og kjeksen var god. Og utsikten, når vi endelig kom dit vi skulle var upåklagelig. Livet er godt på camping. Som alltid. Og på onsdag, da kommer mormor!

4 Kommentarer on I’m back…

 1. Ja, livet går virkelig opp og ned i perioder. Deg er livet det, og den beste medisin for det meste er å være ute i naturen. Og for en natur dere har. Det er bare vakkert altså.

  God søndag.
  Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Hei fredag, hei helgMy Profile

 2. Livet går virkelig opp og ned i perioder. Det er livet det, og den beste medisin for det meste er å være ute i naturen. Og for en natur dere har, den er bare vakker.

  God søndag.
  Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Hei fredag, hei helgMy Profile

 3. Sundhet og friske tak i dette inlägget, jeg synes instillingen er fin och at den gjennomföres er jo som du sier, dere har den jobben dere har og barna lärer seg allerede hjemme å få til hverdagens puslespill. Isa hos bestemor er jo toppen uten småttinga. Fin söndag önsker jeg gjengen Didriksen på camping!

 4. Ingen unger dør av hverken boks, fryst mat eller halvfabrikata. De blir derimot mer skadet av å bli polstret hele veien. Møtet med voksenlivet blir brutalt. Her lever de fortsatt på toast, nudler, fjordland og eggerøre. Og jeg reiser, de overlever, og har alltid lært en ny ting her og der.
  Lappeteppet/ Anja Vil gjerne at du leser denne blogposten Bare være tilMy Profile

Stengt for kommentarer.