//Annonse//

Hei.

Nå ble det to tette innlegg om klær fra Cellbes her, men det håper jeg at dere tilgir meg. For jeg hadde lyst til å tipse dere om at inne på Cellbes så er det nå salg på topper. Ordet topp betyr mye inne hos Cellbes for det er både gensere, bluser, tunikaer og topper.

Og det er altså hele 50% avslag på en masse flotte overdeler. Nå er jo høsten her, faktisk så er det vel snart vinter. Så jeg har innsett at jeg må begynne å kle meg i noe annet enn t-skjorter og kortermede gensere. Så nå har jeg fått hjem denne kosegenseren her.

Nå er det jo faktisk en genser man kan ha på seg på jobb, på kafe, hjemme og egentlig overalt. Men jeg kaller den kosegenser fordi den var utrolig behagelig å ha på seg. Den er på salg nå, og hold deg fast, den koster altså 139 kroner om du følger lenken her og klikker deg inn før salget er over. Den kommer i fire farger, beige, rød, sort og blå.

Ellers så må man jo fornye seg litt. Bukse og topp. Der har du meg. Men nå har jeg altså kjøpt meg en poncho. Det skal sies at den ikke er på salg, men 279,- er jo ikke så galt. Du finner den ved å følge denne lenken. Den var mye finere enn jeg trodde. Og fantastisk myk. Så når ungene har stjålet alle pleddene i sofaen så har jeg nå min poncho å gjemme meg under når vi ser Skal vi danse på lørdagskvelden. Den kommer i lyseblå og rosa, noe som jo utfordrer min komfortsone en smule, men den er så fiiiiin. Med sølvtråder. Så jeg tror at den fint kan passere på et kommende julebord med noe passende under. Om du ikke vil bruke den som pledd i sofaen mener jeg.

Nå er vi inne i november. Og julegavehandel er noe som stresser de fleste. Lag deg en god kopp te, sett på noe musikk du liker. Klikk deg inn på Cellbes.no her og gjør unna noe av den handelen på nett. Det jeg liker med Cellbes er at jeg faktisk har funnet klær der både til Eir, meg selv, mamma og jeg kunne nok også ha funnet noe til mormoren min. De har og herreklær og litt til hus og hjem. Så bortsett fra til de minste ungene kan man finne noe til absolutt alle her.

Neste gang blir det flere julegavetips. Og så kommer jo Black Friday. Denne fæle, fæle dagen der handelsstanden lurer på oss ting vi ikke trenger. Evt så kan man jo virkelig gjøre noen kupp.

Og som sagt, akkurat nå kan du gjøre et kupp på topper. 50%, det er jo bra det da. 

2 Kommentarer on Salg hos Cellbes.

  1. Så lekker, ja det masse fint å finne hos Cellbes. Heldige seg som passer det du kjøper, har selv kjøpt en del klær derfra, noe passer men noe blir returnert igjen, det er ikke Cellbets feil, nei det er min egen. Koselig å se deg i så masse lekkert.

  2. Ja, da du er tillgitt, du er en flott modell og selv om jeg ikke handler på Cellbes.no så finns den jo på cellbes.se så det går fint!
    Takk for tipsene.
    Å ja jeg har noen plagg jeg også!

Stengt for kommentarer.