//annonse//

Hei.

Det nærmer seg julebordtid. Glitter og bling og ikke meg i det hele tatt. Og faktisk så har jeg stort sett klart å styre unna sånne julebordgreier. Men i år stiller jeg forberedt. Jeg har nemlig kjøpt meg kjole. Fra Cellbes.

Jeg liker ikke kjoler. Det er få ting her i verden som får meg til å føle meg mer utilpass enn en kjole. Det er i såfall om noen drar meg ut på et dansegulv. Det siste der skjer ikke. Meg på et dansegulv er det nærmeste jeg kommer panikkangst i mitt liv. Jeg klarer alltids en liten rolig sang sånn i klin med Henning. Og en gang i verden, men da snakker vi 30 år tilbake i tid, danset jeg noe swing. Men altså, jeg har det helt fint der ved bordet mens andre danser. Slutt å mas.

Men kjole. Det ligger godt oppe der som en nummer to. Jeg liker buksene mine. Også til fest. Sorte bukser, en fin topp, der har du meg.

Men nå har altså kommunen slått på stortromma. Alle ansatte, men kavaler, er invitert på julebord. Skal si.. det er jo så man får prestasjonsangst. Men jeg har altså kjøpt meg en kjole. Som jeg vurderer å bruke. Om jeg ikke finner en bukse som er veldig pen da.. da kan det være jeg ombestemmer meg..

Jeg hadde så store planer for bilder til dette innlegget. Meg i kjole i en vakker oktoberettermiddag med solnedgangen i ryggen. Det skulle bli så fint…. så yndig og vakkert.

Oktober har regnet bort, jeg har hatt vaktradioen veldig, veldig ofte og fotografen humper rundt på krykker. Så da ble det meg i kjole i trappa i grelt taklys i stedet. I følge Eir har hun ikke sett meg i kjole siden vi for et år siden forsøkte å finne en kjole til et bryllup. Det gikk ikke bra. Eir mente forøvrig at det også var eneste gang hun hadde sett meg i kjole.

Men hun la nå hodet på skakke i dag og sa “den der var jo ikke SÅ ille, den kan du jo faktisk bruke” så da er jeg fornøyd. Ikke glitter og fjas og lang aftenkjole slik det nok er mest av på julebord. Men det er en kjole.

Den er behagelig å ha på, klemmer ikke noen ekle steder, den holder seg nede og klatrer ikke oppover noe sted. Joda, selv jeg kan anbefale denne kjolen. Du finner den her hos Cellbes. Og dersom du kanskje vil ha litt mer glam til julebordet så har Cellbes drøssevis av kjoler å velge i.

Og så må jeg jo fortelle dere at vinneren av gavekortet er trukket. Det ble Lill Hilde Kaldager som stakk av med 1000,- fra Cellbes. Gratulerer til henne!

2 Kommentarer on Meg i kjole fra Cellbes..

  1. Synes Cellbes kunne bruke deg som modell i kjole jeg – den nest intil mest kjolemotstander som finnes 🙂
    Du kler den og festen er klar for å inntas, du går utenfor komfortsonen din och med angsten som våpen så går det nok bra, jeg tror på deg …
    Fin dame sund og grei
    og det er ditt signum i kjole eller ei

Stengt for kommentarer.