Hei.

Jeg var på et møte i dag. Uten at jeg visste det har jeg en medsammensvoren her på stedet, en som er like julegal som meg selv. Men som holder det innendørs. Så det er jo ikke rart at jeg ikke har visst det. men hun kunne fortelle at nå, nå kan vi snart begynne. Vi som er litt mer ivrig enn alle andre. Usle to uker til halloween. Og når Halloween er over… Da er det fritt frem.

Det er jo en kjent sak her på stedet at jeg er litt over snittet ivrig med julepynten. Huset så tross alt slik ut i fjor og var innom avisen..

Men jeg må ha gjort meg meget klar og tydelig i en annen debatt. Litt skarpere enn jeg trodde faktisk. For i dag da jeg kom inn på Coop ropte dama i kassa til meg: Laila!!!! Nå er den kommet!! Nå er safranen her!!

Jeg smilte og gav tommel opp. Safran. Dette fantastiske krydder som gjør lussekatter til nettopp lussekatter.

Jeg gikk videre inn i butikken. Traff på en annen ansatt. Laila!! Vet ikke om du har fått høre det, men nå har vi fått inn safranen!

Så beklager. Mulig jeg var litt sur i fjor. Mulig jeg sa noen gloser og mulig jeg var litt kvass. Men gurkemeie er og blir IKKE safran.. 

Men i år… Fantastisk.. Safran. På Coop. Så jeg slapp å kjøre til Bodø. Kjøpte litt. Såpass at han i kassa dobbeltsjekket kassalappen. Ja safran er dyrt. Men det er så inderlig verdt det..

 

PS: Den egentlige grunnen til at jeg var på Coop var at jeg skulle hente pakke fra Cellbes. Husk å gå inn på min Instagramkonto @casadidriksen. Der har jeg en konkurranse der du kan vinne et gavekort på hele 1000 kroner fra Cellbes. Gå inn på dette bildet og sett en emoji under bildet og lik @cellbes.no og du er med i trekningen.

3 Kommentarer on Nå har safranen ankommet!

  1. Enig, safran er noe for seg selv og jeg gleder meg til å pynte til jul 😀 SElv om vi ikke har lys på huset, – vi bor jo i rekke og jeg er ikke sikker på at alle ville juble over at huset synes best av alle. Men, det gledes. Håper det var noe fint i pakka du skulle hente 😀
    Nann Karin Vil gjerne at du leser denne blogposten Tilbakeblikk på torsdagstema : VærstingeneMy Profile

  2. Helt enig. Safran og gurkemeie er to forskjellige ting. Godt med det som er kjøpt inn og nå er i alle fall Casa Didriksen klar til juleforberedelser.

    Beste hilsen Ingrid

Stengt for kommentarer.