Hei.

Om det er noe som er sikkert her i verden så er det at mamma er veldig lite interessert i mote. Et gen hun i sin helhet har latt gå videre til undertegnede. Hun har heller aldri eid sminke av noe slag, jeg kjøpte vel en lebestift der tilbake i 2001. Interiør er vi heller ikke så gode på. I stua hos oss står IKEA-hyllene jeg kjøpte da jeg flyttet til sverige i turnus, serviset er kjøpt på Obs.

Men se, på interiørsiden må jeg faktisk bare bøye meg i støvet for mamma…

Vi var på kafe i dag. En ny kafe. En riktig sånn kul kafe med sånn interiørprofil. Sånn hipt og kult retrodesign.

Og retro… jepp, der har du mamma. For med unntak av sofaen, sofabordet, lenestolen og TV så er vel ikke et møbel byttet ut her hjemme siden huset var ferdig på 60-tallet.

Så det var riktig hjemmekoselig på den kafeen. Det var den samme veggreolen som hjemme. Og varmeovnen som mamma og pappa har i stua, se den hadde kaffeen gjort om til en lampe.. som dere ser på første bildet kjente også Dis igjen reolen. Men skjuler lampa som dere ser på bilde to.. Reolen hjemme sees nederst.

Og ikke nok med det. Når vi nå snakker retro. På kjøkkenet står et vassekte respateksbord.. og kjøkkeninnredningen vil jeg tro de vil få mange tusen for om de legger den ut på Finn. Noe de neppe gjør da det jo ikke er noen grunn til å pusse opp et velfungerende kjøkken.

Men jeg lurer jo på, for jeg har virkelig ikke snøring… hva ville reolen og kjøkkenet (som jo også har resten i samme stil) gått for på Finn??