//Annonse//

Hei.

Da forrige klespakke fra Cellbes kom spurte Isa: “kem e dæ så ska ha di klean dær?”

Jeg svarte at det var meg.

“Eeeehhhh, næi!” sa Isa

Jo, svarte jeg og lurte på hva det var hun kranglet for..

“Mamma! Alle veit at alle klean dine er svart, blå, mørkegrå eiller sånn mørke burgunderød! Dær ligg både ein gul gænser, ein lysegrønn og ei bokse mæ rosa stripe på sia! Dæ e ikke din stil”

Sånn passe fornærmet tok jeg med meg klærne mine og gikk opp på soverommet. Hmpfr!! Som om ikke jeg bruker farger… En kjapp titt i klesskapet var direkte nedslående..

Til og med sokkeskuffa var fylt med svart, mørkeblå og burgunderrød.. det finnes et par unntak, men jeg ser poenget. Selv om jeg ikke vil innrømme det for Isa…

Cellbes finnes klær i alle farger og du finner mest sannsynlig noe du liker uansett stil. Og apropo stil.. Cellbes vil gjerne at du deler stilen du liker på Instagram med å bruke hashtaggen #viercellbes når du viser klærne du har kjøpt der. På nettsiden deres kan du hente inspirasjon fra alle andre som også har brukt den for det er en egen side med bilder av alle som har merket bildet sitt. Det kalles visst for UCG (user generated content)

Akkurat nå kan du også vinne et gavekort fra Cellbes på hele 1000 kroner! Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Instagram og finne bildet jeg har lagt ut der. Du må like profilen til Cellbes.no og legge igjen en emoji i kommentarfeltet under bildet mitt. Vinneren blir trukket 31.oktober. Konkurransen er bare på Instagram så det hjelper ikke å kommentere under her.

I mellomtiden kan du jo la deg inspirere av alle som har lagt inn bilder på #viercellbes. Genseren jeg har på øverste bilde finner du her,jeg vurdere å kjøpe den i lyseblå og rosa bare på trass.  T-skjorten jeg har på det nederste finner du her.

Og siden Isa har rett så kan du finne genseren jeg likte aller best her…. svart og burgunderrød.. jepp, det er min stil.