Hei.

En ny sesong av bloggere har begynt. Jeg og Eir sitter klistret til tv-skjermen. Jeg mener, kan jo være man plukker opp noen tips som gjør at man mottar en invitasjon til Vixen neste år. Eir lå langflat i sofaen og lo da jeg påpekte at Henning var minst like god på smalltalk som Anne-Briths flamme.

Men også som lege får jeg faktisk ny kunnskap. For i kveldens episode, helt på slutten, når de viser hva som kommer i morgen så sier altså Anniken Jørgensen: jo, men folk bleker jo rumpehullet sitt…

Og det aner meg at jeg har en lang vei å gå før jeg mottar den invitasjonen til Vixen. For slikt som dette må man altså vite.

Jeg trodde jeg hadde hørt feil. For jeg mener, hvorfor?? Hvorfor i vide all verden skulle noen finne på å bleke endetarmsåpningen?

Men et kort søk på google viser altså at dette er helt vanlig. Ikke bare blant pornostjerner (som i følge google er de som stort sett viser frem dette området mest) men også blant hvermannsen begynner det å bre om seg…

Hvorfor??? For å få det blekere og mer lyserosa sto det.. why???

Ikke et ord har jeg lært om dette på mine 6 år på doktorskolen, ikke et eneste pip under turnus i det gale, gale landet sverige. Ei heller etter elleve år som allmennlege, og tro du meg, jeg har hørt om mye rart på de elleve årene.. dette her kan umulig være vanlig?

I LA er det visst det. Blekemidlene som brukes der er visstnok ulovlige å selge over disk i norge da de fremkaller både eksem og om du er riktig uheldig kreft. Eksem har jo gjerne rosa farge så om man kan kalle det er bivirkning er jo diskutabelt..

Jeg velger å stille meg bak hudlegens ord i artikkelen jeg fant: jeg vil på det sterkeste fraråde dette, eventuelt veilede dem til å forstå at dette (pigmentering) er en naturlig tilstand i et område som ikke angår så mange andre enn deg selv..

Men igjen.. why?? Og vet alle dette? Er det vanlig? Og hva mer er det jeg ikke vet? Det aner meg at det er ganske mye…

1 Kommentar on At man bleker hva??

  1. Ha, ha, jeg har hørt at det man ikke vet har man ikke vondt av, – og denne moten er jeg glad for at jeg ikke har blitt rammet av. Og jeg håper at alle rundt meg har gått glipp av informasjonen om at det er “vanlig”???? – og ja, hvorfor ?

Stengt for kommentarer.