Hei.

Etter middagen, når det egentlig var leggetid gikk jeg og Dis ut i hagen. Jeg kjøpte nemlig høstblomster på lørdag. De måtte plantes i krukker.

Det ble en riktig koselig stund. Dis var i strålende humør bar krukker og spadde jord med stor iver.

Og vannet. Masse. Med vannkanna. For der har “hagefolk” må vite.

Vi vannet steinbedet også. Jeg har ikke så veldig grønne fingre, men noe har vi da klart å få til å gro der. Og faktisk så er det blomster som blomstrer i mai, noen i juni og noen har knopper først nå. Så det er liksom blomster der hele sommeren.

Jeg sliter litt hver vår, for jeg vet aldri helt hva som er ugress og hva som er blomst… men denne mørke bak skilpadda har fått stå. Aner ikke hvordan den har kommet dit, men den er jo riktig søt. Dog er den jo slett ikke et utskudd av den blomsten som egentlig er plantet der. Den grønne med de blå blomstene som snart blomstrer…

Vi gjorde en innsats inne også. Satte pinne i avokadotreet så det skulle slippe å lene seg på vegg og vindu.. jammen har den lille spiren vokst… Tenk det. Fra en avokadostein har det vokst frem et tre. Rett nok ingen avokadoer enda, men satser på at vi kan lage avokadodipp i konfirmasjonen til Dis…

1 Kommentar on Høst..

  1. Så finte høstfarger!
    Jeg ble inspirert til å til å gjøre det litt blomsterfint utenfor her også. Det skal være mitt mission denne uken.
    Så koselig med hjelp av en liten gartner!

Stengt for kommentarer.