//Annonse//

Hei.

Dongeribukser og meg er skjeldent en happy match. Enten er de for tranger eller for lange. Når jeg får igjen knappen over magen så ruller de ned og legger seg i en krøll under bilring nummer tre. Føttene er et kapittel for seg, enten må jeg frem med symaskin eller så må de brettes ganger 4 for at jeg ikke skal tråkke på dem.

Men disse buksene her… Fra Cellbes. De var dyre, det skal jeg bare si med en gang. De koster nemlig 999 blanke kroner. Men det er, når man ser bort fra de capribuksene jeg skrøt av sist, de beste dongeribukser jeg har hatt på meg! De er av merket Puls og bærer det flotte navnet Karolina. Du kommer rett inn til dem om du trykker på denne lenken.

De er myke og behagelige å ha på. De rullet ikke ned under bilringene og det beste av alt: de var passe lange i bena.

De kommer nemlig i en masse ulike størrelser. Det starter på W28L30 og går opp til W35L34. Min er i W35L30 og de var perfekte. Nå ser jeg at akkurat den størrelsen er de utsolgt for så det finnes tydeligvis flere bittesmå runde mennesker der ute som liker gode dongeribukser. Det er få og kun en igjen på lager av mange andre størrelser også. Men som med capribuksa så får de nok inn nye forsyninger snart.

Buksa finnes i to farger, min er i mørk blå. Den finnes også i mellomblå.

Så om du vil ha ei knallfin og behagelig dongeribukse anbefaler jeg virkelig denne her. Genseren jeg har på meg på bildet er også kjøpt på Cellbes. Den finner du her.

Løp og kjøp! Eller klikk på en av lenkene her, det er mye enklere.