Hei!

Ferier er ikke over før de er over og her ferieres det til siste dag.

Vi har tilbrakt to netter på hytta til superfadderne. I stedet for strake veien gjennom østerdalen til Trondheim tok vi av til Tynset, fortsatte over Røros og på stadig smalere vei til Stugudalen. Sist vi var der var Isa ni måneder, Eir tre og gikk sine første skritt på ski.. Vi håper det ikke blir så lenge til neste gang. Det faller en egen ro over oss når vi invaderer superfadderne. Det er som om vi traff dem i går selv om det er et års tid siden. Sånne venner er veldig godt å ha!

Det ble soving på hems, koselig prat, god mat, sopptur og utefrokost. Veldig veldig hyggelig og vel verdt å dra vogna til fjells for..

Jeg tvang igjennom en stopp på Røros og tvangsfotografering og litt folkeopplysning om gruvedrift. Imponerende gravstøtte til en gammel distrikstlege utenfor den kirken. “Der har du å strekke deg etter” sa Henning… Håper det blir noen år til det da..

I dag kjørte vi nordover. Vi stoppet ved Store Svenningvann (eller noe sånt)

Og jeg tror, når Dis vokser til at det er sånne her ting hun husker. At vi stoppet, parkerte vogna, lot ungen bade selv om klokka var halv ti og vannet iskaldt, laget nachos i vogna og så film.. sånnt lager minner. Mer enn karuseller i Liseberg selv om de også huskes..

Ferien er ikke over før den er over.. i morgen kjører vi hjem. Alle gleder seg. Fire uker ferie er lenge når man er unge. Jeg kunne godt hatt noen uker til, men sånn er det..

2 Kommentarer on Siste innspurt..

Stengt for kommentarer.