//Annonse//

Hei.

Tidligere i sommer var vi ei lita uke i Lofoten. Lofoten viste seg fra både sin beste og dårligste side og klesmessig var det en smule vanskelig å kle seg. Men jeg fant det ultimate antrekket og postet et bilde på Instagram iført ny capribukse fra Cellbes og min favorittgenster fra Bergans som jeg fikk av Henning til jul. Perfekt. Passe lufting nede og passe varmt oppe.

Jeg hadde tenkt å skrive et innlegg om den capribuksa da, men så var det noen som gjorde meg oppmerksom på at de var utsolgt så da var det litt lite vits i.

Men nå! Nå er den tilbake. Beste capribuksa jeg har hatt noen gang. Den er tynn i stoffet og passe luftig både for stump og det som ligger foran. Den har strikk under knærne slik at den holder seg der. Og man merker knapt at man har den på. Rett nok har jeg muligens bestilt den litt stor, jeg tok størrelse 46, men nå har jeg bestilt meg en i størrelse 44 også.

Den har store lommer som både mobil og pengebok går ned i når man rusler rundt på shoppingsentre og den er deilig på fjelltur da den er løs og ledig å gå i.

Nå er rett nok sommeren på hell, men så lenge gradestokken er over 12 + så kommer denne capribuksa til å være mitt absolutt favorittplagg utover høsten. Satser nemlig på en fin høst siden sommeren regnet bort (i nord)

Som sagt, capribuksa er tilbake på Cellbes, i størrelser fra 38 til 60 så nå burde det være muligheter. Den er ikke på salg lengre, men så deilig som denne her er så synes jeg ikke 399,- er en upris. Løp og kjøp og veldig gjerne gjennom linken her.

1 Kommentar on Capribukse fra Cellbes

  1. Der minnet du meg på at denne nettbutikken skulle jeg sjekket ut sist gang du postet et innlegg om de. Men jeg har ikke gjort det. Gjør det med en gang!

    Jeg vil også til Lofoten! Var der for 20 år siden, kanskje mer. Husker rorbu-ferien sååå godt, selv etter så lang tid,
    God kveld i stuen!

Stengt for kommentarer.