Hei.

Vi har jo en fin campingbutikk hjemme. Trivelig betjening, alltid villig til å selge oss en ny vogn. I dag fant vi også ut at de ligger laaangt foran de sørpå når det gjelder nyvinninger.

Vi har forbrenningstoalett i vogna. Det betyr at vi slipper sånne “dotømmerunder” som for tiden går viralt på facebook, med kvelning og brekning og rauting. Vårt do brenner både bommelom og bimmelim og igjen er en liten skål med aske som kan kastes hvor som helst etter hvert 70. dobesøk sånn ca. Fantastisk sak.

Vogna vår er tre år gammel. Man skulle tro at forbrenningstoalett i vogn ikke var noe WOW lengre…

Vi kjørte til Kløfta i dag. Oslo Caravan. Svært sted. Masser av vogner og bobiler.. Målet var å kjøpe poser til vårt kjære forbrenningstoalett. Man må nemlig legge en pose nedi for å samle bimmelim og bommelom før man trykker på knappen og sender det ned i ovnen.

“Hva kalte du det? Har aldri hørt om!” Dama bak disken hadde ikke en fjerneste anelse om hva vi snakket om. Hun hentet en ny mann. “At det var? Har jeg aldri hørt om? Vi har det ikke!”

Her jobber de i en svær caravanbutikk. Og ingen av dem hadde hørt om forbrenningstoalett. De kunne såvidt fortelle hvor neste caravanbutikk lå. Vi ringte dit.

“Sånt har vi ikke.” Men mannen hadde i allefall hørt om det. “Tror dere må kontakte en hyttebutikk”

Vi fant en hyttebutikk på Alnabru. En hel vegg med poser til doen. Cinderella orginale poser. Han i disken bare lo da jeg sa vi hadde spurt på caravanbutikken. “De hadde vel ikke hørt om det før de?”

Så jeg vet ikke.. kanskje folk her sør ikke gidder å bruke penger på do? Kanskje de ikke bruker do? Ikke bruker det de har i vogna men går på servicehus og bommelommer og bimmelimmer? Det funker dårlig med fire unger og fricamping i allefall.

Og honnør til Bodø caravan! De både selger forbrenningstoalett og poser. Ligger laaaangt foran de her sør viser det seg. For her må man visst ha hytte for å ha forbrenningstoalett..

Fant ut at de er ikke så gode på navn her heller. Vi var innom Starbucks. “Navnene deres?” Spurte gutten i kassa..

Eir, E I R heter hun her, han heter Henning, jeg heter Laila og hun minste her heter Isa.

De fikk Henning rett da..

2 Kommentarer on Manglende allmennkunnskap…

Stengt for kommentarer.