Hei.

Det var en noe trøtt gjeng her i morges. Jeg hadde derfor hele forteltet for meg selv under frokosten. Det tar på å se på blodmåne og være oppe sene nattetimer.

Men en etter en ramlet de ut. Yme klar for dagens første runde med pokemonjakt. På fire dager har han kommet til level 15 i Pokemon Go. Han har trasket noen kilometer for å si det sånn..

Eir ble sendt av gårde til superfadderne. Oppdraget var å bake en Pavlova. Hun løste oppgaven med glans. Vi andre dro til byen. Pokemonjakt, klatrestativ og isbar. Dis hadde bestillingen klar: æ skal ha den største isen i verden!” Litt usikker på om den er det, men den er den største isen i hennes verden. Tror hun rimelig greit kunne bosatt seg i isbaren i Sandefjord. Den gikk ned i dag også..

https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/07/img_0364.mov

Så var det bare å gjøre seg klar til fest. Hagefest. Dobbel førtiårsdag. Tapas, kaker og en aldri så liten konsert på slutten. Noen var litt mer opptatt av å jakte pokemons enn å feste men gjorde pliktoppfyllende unna det obligatoriske som å spise før jakten fortsatte. Eir dypt konsentrert om å lage punch og kake.

En riktig fin og trivelig fest. Halv elleve satte vi snuten hjem. Og etter en varm dag var det alldeles på sin plass med et nattbad. “No ska æ lægg mæ! Åh? Ska vi bad?? Okei da!” Dis noe fortumlet av at mammaen skulle ha henne ut i havet klokka elleve på kvelden.

Sånn for å få en ordentlig slutt på dagen måtte jo jeg, Isa og Yme gå en siste runde for å fange den spesielle pokemonen Yme fanget borte ved do. Den holdt på ta knekken på Yme. Det var mørkt, det var pokemons på skjermen, mammaen var inne på do… Det var også store kampesteiner. Stilt opp for å stoppe biler, men de fungerte også meget effektivt på pokemonsjegere. Et riktig svalestup, med vridning i luften for å redde telefonen. Store kuler i panna, skrapemerker og antydning til blod. Snørr, tårer og hikst. Men det viktigste var at pokemonen ble fanget. “Main må nok rægn med litt skada når man jakter pokemons” Mammaen forklarte viktigheten av å se opp og se hvor man går.

Nå er det atter stille i vogna. Den eneste våkne er faktisk jeg. I morgen blir det sol, bading og kakerester.