Hei.

Vi har aldri vært i Sandefjord. Ikke sånn på ordentlig. Vi har kjørt i land fra ferga og rett ut på E18.

Men nå er vi her. Tre hele dager skal vi være her. Så i dag var vi litt sånn turister. Planene var ikke så store. Se på det berømte Hvalfangstmonumentet..

Fange noen pokemons i parken..

Gå på isbar og kjøpe sitt livs største is..

Sånn bortsett fra en liten detalj som at : “æ lika ikke jordbær, æ lika bare jordbærSMAK” så ble hele greia fortær med stor nytelse for hver eneste skje..

Til tross for at gradestokken bikket tjue og vel så det så sier man jo ikke nei til en lekeplass. Vi voksne fant takk og lov en benk i skyggen, hamstret opp med vann og brus og så ungene boltre seg. Det var en veldig fin lekeplass i den parken. Til og med Yme støtte på utfordringer.

https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/07/img_0320.movhttps://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/07/img_0321.mov

Vi inntok en bedre lunch hos superfadderne før vi dro tilbake på campingen. Der ble det bading. Eir og Yme holdt på å bli tatt som gissel av fire brennmaneter med de kom seg unna.

Eir dro for å bake kake og vi andre lå strak ut under aircondition i vogna i et par timer. To timers nedkjøling og barnetv. Akkurat det Dis trengte for dagens siste etappe.

Dagen ble avsluttet på Indisk resturant sammen med superfaddere og gode venner. Indisk blir nok ikke favoritten her i huset, vi heller nok heller mot sushi.. men det var godt som en avveksling.

Helt til slutt… blodmåne. “Når det e første og siste gang æ får se dette i hele mitt liv så ska æ da se det!!” Jeg og Yme satt på svaberget og så månen komme frem etter formørkelsen. Det var fint!

Nå er det natt. I morgen er en ny dag. Nye Pokemons og selskap. Livet er fortsatt godt i campingvogn..