//Annonse//

Hei.

Akkurat nå sitter vi på Asnes Camping og forsøker å puste uten å røre kroppen for mye. Over 30 grader i skyggen er litt vel mye for en stakkars nordlending. Helst vil man jo gå rundt naken, men det medfører jo mye uønsket oppmerksomhet og også mulig kontakt med politi og bøter som gjør et kraftig innhogg i feriekassa. Så man må jo ha klær på. Så lite som mulig..

Men så finnes det jo ting som gjør at man må tenke litt på hva man har på seg. Som en bursdag. Som den vi skal i i morgen. Og før vi dro på ferie visste vi jo ikke helt hvilken hetebølge vi skulle havne i så mulig Eir angrer litt på klærne hun kjøpte hos Cellbes før vi dro. Men om du skal i et selskap der gradestokken ikke tipper 30 grader og antrekkskoden er “uformell” så kommer her en anbefaling:

Skjørtet Eir har på seg finner du her. Hun kjøpte størrelse 38.

Jakken finner du her. Den er i størrelse 40. Såpass måtte den være for at hun skulle kunne kneppe knappene.

1 Kommentar on Bursdagsantrekk fra Cellbes.

  1. Veldig fint! Men skjønner at det er litt mye klær for 30 grader 🙂

Stengt for kommentarer.