Hei.

Sverige. Det fine landet. Med godtebutikker ingen andre har maken til. Og verdens største lekebutikk.

Lekebutikken like ved grensa ved Charlottenberg er ikke verdens største. Men for Isa er den det. Hun har hver sommer siden hun ble født trasket inn der med feriepenger brennende i pengeboken. Der kjøpte hun det store dukkehuset sitt og der har hun funnet alle Lego Friends sett hun noen gang har ønsket seg. Hun har kjøpt badedelfin og såpebobler. Og filmer. Det er den aller beste butikken i hele verden, og Isas ultimate sommerminne. Det er virkelig sommer og ferie når Isa går inn i den butikken.

Mulig storheten og alt det fantastiske begynner å falme litt, men hun fant da noe i år også. En fe til samlingen og et Lege Elves sett. Dis på sin side fant mer. Og Yme.. han fant et spill. En betydelig rimeligere tur enn jeg og Henning er vant til der. Tror vi begynner å få store barn..

Men om ikke lekebutikken er verdens største så mener jeg at godtebutikken er den største i skandinavia. Yme var fornøyd. Smarties til 35 kroner for to esker. I følge ham et kupp! Og marsipanbrød i smågodtehylla. Kan det bli bedre? Til og med røde fisker hadde de. Og da hadde han fått det han ville. Og mens noen så på godteri var andre mer opptatt av å snappe. Vi fylte på med Pepsi Max og nå står sommerens nye smak, lime, i kjøleskapet til kjøling.

Så var det avslapning hos tante og onkel, softis på biltema (altså, ny svær Biltema, man kommer ikke utenom den) Yme fikk dratt med seg onkel Sune på en treningsøkt i utegymen i skogen mens vi jentene så på litt klær på senteret. Isa besøkte fe-butikken og fikk med et par nye feer og engler til hjem til samlingen sin.

Sverige. Got to love it! Vel tilbake hos oldemor gikk solen ned over min barndoms sommerparadis. Det nye spillet ble spilt og det var riktig gøy. Også for de store. Sommer, ferie…

Og helt til slutt.. litt pokemonjakt ved kirka. Det er både pokestop og gym der. Og en haug med pokemons..

I morgen går ferden videre til Sandefjord og superfadderne. Vi har aldri vært der så det blir fint..

2 Kommentarer on Sverige, blir ikke bedre enn det.

Stengt for kommentarer.